Kent Haberleri

1 dolar 11 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Tek tek açıklanan bu rakamı duyanın resmen nefesi kesildi! Hemen bakın!

1 dolar 11 gün sonra tam tamına bu kadar olacak... Tek tek açıklanan bu rakamı duyanın resmen nefesi kesildi... Hemen bakın...Verilen son dakika detaylarına göre yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yine çok kritik bazı açıklamalar geldi

Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz düşürme kararı sonrasında, hareketlenen dolar TL kuru yatırımcıların da gündeminde yer alıyor. Verilen son dakika detaylarına göre yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yine çok kritik bazı açıklamalar geldi. 

Elinde avucunda dolar olan vatandaşları uyaran ünlü Ekonomist Selçuk Geçer doların 11 gün sonra ne kadar olacağını da açıkladı.

1 dolar 11 gün sonra tam tamına bu kadar olacak... Tek tek açıklanan bu rakamı duyanın resmen nefesi kesildi... Hemen bakın...

Karar'da yer alan habere göre, döviz kurundaki gelişmeler yatırımcıların da gündeminde yer alıyor. Verilen bilgilere göre, Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz düşürme kararından sonra dolar TL kurunda yükselişler de başlamıştı. Kıyıda köşede doları olanlar ne yapacağını bilemezken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den önemli uyarılar peş peşe geldi. Yaptığı açıklamalarda 11 gün sonrayı işaret eden Geçer, doların ne kadar olacağını da duyurdu.

1 dolar 11 gün sonra tam tamına bu kadar olacak... Tek tek açıklanan bu rakamı duyanın resmen nefesi kesildi... Hemen bakın...

1 dolar 11 gün sonra tam tamına bu kadar olacak... Tek tek açıklanan bu rakamı duyanın resmen nefesi kesildi... Hemen bakın...

1 DOLAR 11 GÜN SONRA TAM TAMINA BU KADAR OLACAK

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, hafta başından bu yana hareketlilik yaşayan dolar kuru vatandaşların da gündeminde yer alıyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz düşürme kararı dolarda dalgalanmaya neden olurken yatırımcılar da 'Dolar kurunda son durum ne, dolar kuru düşecek mi? sorularının cevabı ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

TEK TEK AÇIKLANAN BU RAKAMI DUYANIN RESMEN NEFESİ KESİLDİ

Yaptığı son dakika açıklamalarında piyasalardaki genel durumla ilgili de konuşan Ekonomist Selçuk Geçer, ABD'de artan enflasyonun dövizde büyük sorunlara sebep olacağını söyledi. Açıklamasında ayrıca 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu da yanıtlayan Ekonomist Selçuk Geçer, olası bir enflasyon görülmesi durumunda doların yeniden yukarı doğru bir endeks getirebileceğini söyledi.

Yaptığı dolar tahminleriyle dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer, dolar TL kurunun 11 gün sonra geleceği seviyeyi de açıkladı. Selçuk Geçer açıklamasında dolarda 3-5 TL arasında artış beklediğini fakat bunların en iyi senaryolar olduğunu dile getirdi.


Açıklamasında ABD'nin enflasyonunun frenlenmemesi durumunda dolar kurunun 35 TL'ye kadar çıkabileceğini kaydeden Selçuk Geçer, Türkiye'de yaşanan enflasyonun önüne geçilmesinin oldukça zor olduğunu da dile getirdi.

Gram altının yerle bir olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Altını olanların resmen yüreğine indi! Bu tarihe aman dikkat

Aile Destek Programında son dakika Mart 2023 müjdesi geldi! Hesaplara 1.100 ve 1.250 TL'yi yatırılıyor! Aman kaçırmayın!

Gram altın yükselecek mi yoksa düşecek mi? İslam Memiş yeni tahminlerini bir bir açıkladı, bu tahmini duyanlar inanamadı