Kent Haberleri

1 dolar 5 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin nutku tutuldu! Hemen siz de bir bakın

Doları olanlar ya da dolar almak isteyenler dikkat! 1 dolar 5 gün sonra işte tam bu kadar olacak... Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin nutku tutuldu! Hemen bir bakın...18 TL ile 19 TL arasında gidip gelen dolar kuru ile ilgili olarak yatırımcıların radarına giren ekonomistler arasında yer alan Ekonomist Selçuk Geçer, doları olan vatandaşlara seslenerek önemli açıklamalar yaptı

Yatırımcıların en çok tercih ettiği ve güvenli liman olarak gördüğü dolar kuru ile ilgili peş peşe açıklamalar yapılıyor.

18 TL ile 19 TL arasında gidip gelen dolar kuru ile ilgili olarak yatırımcıların radarına giren ekonomistler arasında yer alan Ekonomist Selçuk Geçer, doları olan vatandaşlara seslenerek önemli açıklamalar yaptı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, hiç kuşkusuz en önemli yatırım araçları arasında bulunan dolar kurunun nereye gideceği de pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. 

Doları olanlar ya da dolar almak isteyenler dolar kurunun düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Uzun bir süredir 18 TL bandından seyreden dolar için ekonomistlerden ve uzmanlardan da son dakika açıklamaları peş peşe geldi.

Doları olanlar ya da dolar almak isteyenler dikkat! 1 dolar 5 gün sonra işte tam bu kadar olacak... Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin nutku tutuldu! Hemen bir bakın...

ÜNLÜ EKONOMİST SELÇUK GEÇER’DEN PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR GELDİ

Dolar kuru ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla yatırımcıların radarına giren Ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili olarak çok çarpıcı bazı açıklamalar yaptı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, resmi Youtube kanalı üzerinden zaman zaman bazı yayınlar gerçekleştiren ve emtialar hakkında öngörülerini paylaşan ekonomist Selçuk Geçer, doları olanlar için de bazı açıklamalar yaptı.

Doları olanlar ya da dolar almak isteyenler dikkat! 1 dolar 5 gün sonra işte tam bu kadar olacak... Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin nutku tutuldu! Hemen bir bakın...

 

DOLAR ENDEKSİ DÜŞECEK Mİ?

Yaptığı son açıklamalarda doların bundan sonra daha fazla yükselme şansını olmadığına değinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ilk olarak ABD'de enflasyonun gerileme sinyali vermesi ile ilgili konuştu. Doları olanları da uyaran Ekonomist Selçuk Geçer, dolar karşısında dünya para birimlerinin atağa geçeceğini söyledi ve çok önemli bazı açıklamalar yaptı.

Yaptığı son dakika açıklamasında "Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor." şeklinde konuşan Selçuk Geçer, önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenara koyduğunu da belirtti.

DOLAR 5 GÜN SONRA İŞTE TAM BU KADAR OLACAK

Yaptığı son dakika açıklamalarında piyasalarda dalgalanmaların olacağını belirten Ekonomist Selçuk Geçer, kasım ve aralık ayında dolar kurunun 20 lira ve üzerine çıkabileceğini söyledi.

Gram altın işte tam da bu tarihte 1.400 TL olacak! Bu tarihi duyanın nutku tutuldu! Hemen bir bakın!

Hem dolar hem de altında ezberler tek tek bozuldu! Tahminleri peş peşe çıkan İslam Memiş resmen açıkladı! Hemen bakın!

1 dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Tahminleri peş peşe tutan İslam Memiş resmen açıkladı! Hemen bir bakın