Altın & Dolar

1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

Dolar/TL kurunda son  gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda rekor denemeleri yağan dolar kuru 21 TL seviyesine geldi. Ekranlarda 21 TL olarak gördüğümüz doların aslında ne kadar olduğu ortaya çıktı. 1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!Ekonomist şuanda ekrenlarda 21,00 TL olarak görülen dolar kurunun aslında kaç lir olduğunu açıkladı

IIF Eski Başekonomisti'nden dolarla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Ekonomist şuanda ekrenlarda 21,00 TL olarak görülen dolar kurunun aslında kaç lir olduğunu açıkladı. 1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

1 DOLAR ASLINDA TAM BU KADAR!

IIF eski başekonomisti Robin Brooks dolarla ilgili önemli bir açıklama yaparak tüm dikkatleri üzerine çekti. Doların gerçek değerini açıklayan Ekonomist ekranlardaki dolar kurunun bizi yanılttığını belirtti.

Brooks Twitter hesabından Türk Lirası'nın bir süredir güçlü şekilde tutulduğu ve yükselişine set çekildiğini belirtti. Doların gerçek değeri ile ilgili bir grafik paylaşan Brooks, piyasadaki değerlemeye göre 1 doların 25 lira olduğunu açıkladı.

Brooks piyasaların Türk Lirası'nın yapay olarak güçlü tutulduğunu ve aşırı değerlendiğini düşündüğünü belirterek konuşmalarına şu şekilde devam etti: '' Bir fikir birliği bulmak zor, ancak çoğu kişi aşırı değerlemenin yüzde 20-25 civarında olduğunu düşünüyor, bu da neden paralel bir oranın var olduğunu açıklıyor. Birçok piyasadaki gerçeğe uygun değeri  25.00  TL civarında görüyor" dedi.

Bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Dolar kuru ne kadar oldu? Bugün dolar kuru yükseldi mi, düştü mü? İşte 3 Haziran 2023 dolar/TL kuru...

DOLARINI KAPAN BAKSIN! SON DAKİKA DOLAR KURU

Dolar endeksi bugün güne yüzde 0,488 artışla başladı. Dolar kuru diğer para birimleri karşısında değer kazanmaya başladı ve şu sıralar 103,,990 bandında değerleniyor. Yatırımcılar dolar/TL kuru ne kadar oldu? Bugün dolar kaç lira? Dolar kuru kaç lira? 3 Haziran 2023 dolar kuru kaç lira? 

Dolar/TL kuru alış fiyatı 21,032 TL'den alınıp, 21,200 TL'den satılıyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 22,46 liradan alınıp 22,69 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0705 bandında hareket ediyor.

Dün ABD tarım dışı istihdam verileri açıklandı. Piyasaların gözü dün açıklanacak verilere çevrilmişti. Veriler beklentilerin çok üzerinde geldi.  

Altın fiyatları bugün resmen çakıldı! 1 gramı bile olanlar acilen bakın! 3 Haziran 2023 altın fiyatları

Yeni Kabine öncesi dolar yeni rekora koşuyor! 

Yastık altındaki dolarlar o tarihte çıkacak! Dolar öyle bir yükselecek ki... Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak