Altın & Dolar

1 dolar kaç TL? Euro ne kadar oldu? Sterlin'de son durum ne? 18 Haziran Pazar dolar yükseldi mi, düştü mü?

18 Haziran Pazar günü doların Türk lirası karşısında değeri 23.62 TL olarak işlem görüyor. Doların Euro'ya karşı zayıflaması, Dolar/Türk lirası kurunu aşağı yönde baskı altında tutuyor.  

Dolar bugün kaç TL oldu? Piyasalardaki durum ne? Piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde dolar 23,61 TL'den işlem görüyor.

 

İşte diğer detaylar...

18 Haziran Pazar günü, Türk lirası karşısındaki döviz kurlarında hafif dalgalanmalar yaşandı. Dolar kuru gün içinde yatay bir seyir izlerken, Euro ve Sterlin değer kaybetme eğilimi gösterdi.

 

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 18 HAZİRAN PAZAR DOLAR KAÇ TL OLDU?

Dolar/TL kurunda, gün içindeki hareketlilik sınırlı oldu ve hafif bir düşüş kaydedildi. Güne 23,6049 seviyesinden başlayan dolar, gün sonunda 23,6595 seviyesine geriledi. Böylece dolar kuru, yaklaşık olarak yüzde 0,16 oranında değer kaybetti.

EURO BUGÜN NE KADAR? 18 HAZİRAN PAZAR EURO KAÇ TL OLDU?

Euro/TL kurunda ise düşüş eğilimi daha belirgin oldu. 18 Haziran Pazar günü Euro, 25,7109 seviyesinden güne başladıktan sonra gün sonunda 25,9669 seviyesine geriledi. Euro'nun değeri, yaklaşık olarak yüzde 0,10 oranında düştü.

STERLİN BUGÜN NE KADAR? 18 HAZİRAN PAZAR STERLİN KAÇ TL OLDU?

Sterlin/TL kurunda da benzer bir eğilim gözlendi. Güne 29,9074 seviyesinden başlayan sterlin, gün sonunda 30,5618 seviyesine geriledi. Sterlin, yaklaşık olarak yüzde 0,23 oranında değer kaybetti.

Döviz piyasalarında yaşanan bu hafif düşüş eğilimi, uluslararası piyasalardaki gelişmeler ve ekonomik verilerle ilişkilendirilebilir. Yatırımcılar, küresel ekonomik durumu ve merkez bankalarının para politikalarını takip ederek döviz kurlarındaki dalgalanmaları değerlendiriyor.

Uzmanlar, döviz kurlarındaki hareketliliğin devam edebileceğini ve bu konuda dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor. Döviz piyasalarındaki gelişmeleri yakından takip etmek ve gerekli önlemleri almak, yatırımcılar için önem arz ediyor.

Döviz kurları, her gün piyasa koşullarına ve uluslararası gelişmelere bağlı olarak değişebilmektedir. Bu nedenle, yatırımcılar ve döviz alım-satımıyla ilgilenen kişiler güncel verileri takip etmeli ve piyasa koşullarını göz önünde bulundurarak işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Satıştan kaldırılan destansı telefon iPhone 13 Pro Max BİM'de! Fiyatını görenlerin ağzı beş karış açık kaldı!
Bugün gram altın ve ons altın ne kadar? Çeyrek altın yükseldi mi? 18 Haziran 2023 altın fiyatlarında son dakika!
2023 Kurban Bayramı ikramiyesi'nde müjde! 3 bin 685 TL ve 4 bin 805 TL para hesaplara yatırılacak!