Kent Haberleri

1 dolar yarından sonra işte bu kadar olacak! Peş peşe bu açıklanan bu rakamı görenin resmen nutku tutuldu! Hemen bakın

Pek çok yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü ve tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun yarından sonra ne kadar olacağı açıklandı. 1 dolar yarından sonra işte bu kadar olacak... Peş peşe bu açıklanan bu rakamı görenin resmen nutku tutuldu... Hemen bakın...Şaşırtan gelişmelerinin peş peşe açıklandığı dolar kuru ile ilgili olarak son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor

Pek çok yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü ve tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun yarından sonra ne kadar olacağı açıklandı. Şaşırtan gelişmelerinin peş peşe açıklandığı dolar kuru ile ilgili olarak son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Açıklanan resmi rakamlara göre 18 Türk Lirası bandında seyreden dolar kuru ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yatırımcıların açıklamalarını takip ettiği ekonomistler arasında yer alan Ekonomist Selçuk Geçer, doları olan vatandaşlar için de çok önemli bazı açıklamalar yaptı. 

Yatırımcıların çok tercih ettiği yatırım araçları arasında bulunan dolar kurunun ne kadar olacağı da merak ediliyor ve araştırılıyor.

Pek çok yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü ve tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun yarından sonra ne kadar olacağı açıklandı. 1 dolar yarından sonra işte bu kadar olacak... Peş peşe bu açıklanan bu rakamı görenin resmen nutku tutuldu... Hemen bakın...

Doları olanlar ya da dolar almak isteyenler dolar kurunun düşüp düşmeyeceği ile ilgili araştırmalarına da hız verdi. Uzun bir süredir 18 TL bandından seyreden dolar kuru ile ilgili açıklamalar da peş peşe yapıldı.

ÜNLÜ EKONOMİST SELÇUK GEÇER PEŞ PEŞE DUYURDU! RAKAMI GÖRENLERİN NUTKU TUTULDU!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kuru ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer yine bir açıklama yaptı.

Konuyla ilgili olarak verilen detaylara göre, resmi Youtube kanalı üzerinden zaman zaman bazı yayınlar gerçekleştiren ve emtialar hakkında öngörülerini de dile getiren ekonomist Selçuk Geçer, doların ne kadar olacağını da açıkladı. 

Pek çok yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü ve tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun yarından sonra ne kadar olacağı açıklandı. 1 dolar yarından sonra işte bu kadar olacak... Peş peşe bu açıklanan bu rakamı görenin resmen nutku tutuldu... Hemen bakın...

DOLAR ENDEKSİ NEREYE GİDİYOR?

Ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı son açıklamalarda doların bundan sonra daha fazla yükselme şansını olmadığını belirtti. İlk olarak ABD'de enflasyonun gerileme sinyali vermesi ile ilgili konuşan Selçuk Geçer, doları olanları da uyardı. Selçuk Geçer dolar karşısında dünya para birimlerinin atağa geçeceğini söyleyerek doların ne kadar olacağını da açıkladı.

Dolar kurunun yarından sonra ne kadar olacağı açıklandı. 1 dolar yarından sonra işte bu kadar olacak... Peş peşe bu açıklanan bu rakamı görenin resmen nutku tutuldu... Hemen bakın...

Ekonomist Selçuk Geçer açıklamasında "Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor." diyerek, önümüzdeki aylarda oluşabilecek olan olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenara koyduğunu dile getirdi.

DOLAR YARINDAN SONRA İŞTE TAM DA BU KADAR OLACAK

Yaptığı açıklamalarla yatırımcıların radarına giren, Ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı son dakika açıklamalarında piyasalarda dalgalanmaların olacağını dile getirdi. ve dolar kurunun Aralık ayı itibarıyla 20 lira ve üzerine çıkabileceğini belirtti.

Hem dolar hem de altında ezberler tek tek bozuldu! Tahminleri peş peşe çıkan İslam Memiş resmen açıkladı! Hemen bakın!

1 dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Tahminleri peş peşe tutan İslam Memiş resmen açıkladı! Hemen bir bakın

Altın fiyatlarına bakan bir daha baktı! Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bir bakın