Kent Haberleri

1 dolar yarından sonra tam bu kadar olacak! Dolar için peş peşe rakam verildi, duyanın nutku tutuldu! Hemen bakın!

1 dolar yarından sonra tam bu kadar olacak... Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar için peş peşe rakam verildi, duyanın nutku tutuldu... Hemen bakın...Konu ile ilgili olarak verilen Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın merakla beklenen faiz kararı açıklanır açıklanmaz dolar/TL kuru aşağı yönlü hareket etmeye başladı

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın merakla beklenen faiz kararı açıklanır açıklanmaz dolar/TL kuru aşağı yönlü hareket etmeye başladı.

1 dolar yarından sonra tam bu kadar olacak... Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar için peş peşe rakam verildi, duyanın nutku tutuldu... Hemen bakın...

1 dolar yarından sonra tam bu kadar olacak... Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar için peş peşe rakam verildi, duyanın nutku tutuldu... Hemen bakın...

DOLAR YARINDAN SONRA TAM BU KADAR OLACAK

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen Ekonomist Selçuk Geçer doların yarında sonra ne kadar olacağını da açıkladı.Yaptığı açıklamalarla doları olanların ya da dolar almak isteyenlerin radarına giren yatırımcılar arasında yer alan Ekonomist Selçuk Geçer doların yarından sonra 20 TL olacağını söyledi.

 
Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını geçtiğimiz hafta açıklamıştı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Merkez Bankası politika faizi beklentiler doğrultusunda yüzde 9 oranında sabit tuttu.

DOLAR KURUNDA SON DURUM NE? DOLAR BUGÜN NE KADAR? İŞTE 29 ARALIK 2022 DOLAR KURU

Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, Dolar/TL kuru son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından da merakla takip ediliyor. Peki dolar kurunda son durum ne? Dolar bugün ne kadar?

Dolar kuru alış 18,82 lira, satış fiyatı 18,85 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0650 seviyesinden değerleniyor. Euro/TL kuru alış fiyatı 19,96 lira, satış fiyatı 20,000 lira seviyesinden işlem görüyor.

Gram altının yarından sonra ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı! Altını olanın resmen aklı gitti! Hemen bakın!

Altının 2023'te geleceği rakam peş peşe açıklandı! Bu rakamı görenin gözleri resmen yuvalarından fırladı! Hemen bakın!

Doların 5 gün sonra tam ne kadar olacağını Merkez Bankası duyurdu! Bu rakamı görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı!