Ekonomi

1 doları olan bile mutlaka bunu yapmalı! O günden önce bozduranlar dizlerini dövecek!

Selçuk Geçer, doları olan vatandaşlar için kritik bir değerlendirme yaptı. İşte detaylar!Para politikaları uzmanı Selçuk Geçer, seçim tarihi öncesinde dolara dair kritik değerlendirmelerde bulundu

Dolar kuru için beklenen önemli bir uyarı geldi. Para politikaları uzmanı Selçuk Geçer, seçim tarihi öncesinde dolara dair kritik değerlendirmelerde bulundu.

Peki doların akıbeti ne olacak, dolar yükselecek mi düşecek mi? İşte tüm merak edilenler ayrıntılar…

Çantanızda eğer 1 dolarınız bile varsa bunu yapsın. O günden önce doları bozduran kişiler başını taşlara vuracak. Dolar yatırımcıları bu haber sizleri yakından ilgilendiriyor. Uzun vadede iyi karlar elde edeceğiniz dolarda beklenen gün geldi çattı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in dolar tahmini pek çok kişiyi sevindirdi. İşte detaylar...

DOLAR DALGALANMAYA DEVAM EDİYOR! EĞER O TARİHTEN ÖNCE BOZDURURSANIZ…

Dolar kuru için beklenen kritik uyarı haberi geldi. Ünlü ekonomist para politikaları uzmanı Selçuk Geçer, seçim tarihi öncesinde dolar için değerlendirmelerde bulundu. Peki doların akıbeti ne olacak, dolar kuru yükselecek mi yoksa düşecek mi? bu soruların yanıtı merak ediliyor.

Herkes dolar kurunun önümüzdeki süreçte göreceği piyasayı merak ediyor. Nasıl bir hareketlilik yaşanacak, neler olacak beklenen ne pek çok yatırımcı bu soruyu soruyor. Doları yükselip yükselmeyeceği ile ilgili sorulara ise ekonomistlerin birçoğu ellerinden geldiğince yanıt vermeye çalışıyorlar. Tabi bu görüşlerinin yalnızca tavsiye niteliğinde olduğuna vurgu yaparak, tahminlerde bulunuyorlar.

İşte ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in dolar kuru tahminlerine dair ayrıntılar…

Para politikaları uzmanı, ünlü ekonomist ve yatırımcıların bir numaralı takipçisi olduğu kişi olan Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, “Dolar hakkında seçim sonrasını işaret etti. Şu anda hareketlenmeye başlayan dolar kuru için ilerleyen zamanlarda çok daha iyi sonuçlar elde edilebilir” şeklinde açıklamalarda bulunuyorlar. Dolar yatırımcılarının şu an için beklemelerini gerektiğini, seçim tarihinden sonra doların hızla yükseleceğini ve o zaman doları bozmaları gerektiğini belirtti. Seçim tarihinden sonra hızlı bir yükselme içinde olacağını ve bir dolarlık rakamın 36 ve 40 TL arasında değişebileceğinin de müjdesini verdi. Ancak bu görüşlerinin sadece tavsiye niteliğinde olduğunu belirtti.