Ekonomi

1 doları olanı bile hemen baksın! Dolarda bayram hareketliliği! Son dakika dolar kaç TL? 11 Temmuz 2022 dolar kuru..

Dolar yatırımcıları ve doları olan vatandaşlar, son dakika dolar kurunu araştırıyor. Milyonlarca kişi 'Dolar bugün kaç TL?, Dolar yükseldi mi?, Dolar/TL ne kadar?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 11 Temmuz 2022 güncel dolar kuru... jpg' alt='Pinar Demircan'/>Dolar yatırımcıları ve kenarda 1 doları bile olan vatandaşlar, 'Dolar bugün kaç TL?, Dolar yükseldi mi?, Dolar/TL ne kadar?' sorularının yanıtlarını merak ediyor

Dolar yatırımcıları ve kenarda 1 doları bile olan vatandaşlar, 'Dolar bugün kaç TL?, Dolar yükseldi mi?, Dolar/TL ne kadar?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Son günlerde ülkemizdeki en önemli gündem maddesi haline gelen dolar kuru, bayramın 3. günü de araştırılıyor. 

 

Geçen haftayı artışlarla tamamlayan dolar kuru, Kurban Bayramı tatiline ufak bir gerileme ile giriş yapmıştı. Bayram sebebiyle piyasalar kapalı, ancak milyonlarca kişi dolar kurundaki son dakika gelişmelerini öğrenmek istiyor. 

Peki, Kurban Bayramı'nın 3. gününde dolar/TL ne kadar? Dolar bugün 11 Temmuz kaç lira? Dolar yükseldi mi? İşte yatırımcıların merak ettiği o soruların yanıtları ve 11 Temmuz 2022 güncel dolar kuru...
 

 

Milyonlarca kişi 'Dolar bugün kaç TL?, Dolar yükseldi mi?, Dolar/TL ne kadar?' sorularının yanıtlarını araştırırken ekonomistlerden de son dakika dolar tahminleri gelmeye devam ediyor. 

Dolar kuru, 8 Temmuz 2022'ye 17,3 TL seviyesinden başladı ve haftanın başından Cuma gününe kadar yüzde 3 civarında artış kaydetti. Bayramın ilk gününe de yükselişle başlayan dolar/TL, Cumartesi günü alış fiyatı 17,17 TL'den, satış fiyatı 17,41'den işlem gördü. 

ABD'DE AÇIKLANAN İSTATİSTİKLER PİYASAYI DALGALANDIRDI 

ABD'de Haziran ayında tarım dışı istihdam artışı istatistikleri Cuma günü saat 15:30'da açıklandı. Açıklanan resmi rakamlara göre, 372 bin olan tarım dışı istihdam artışı beklentileri aştı. Bu verilerin açıklanmasının ardından, dolar/TL'de dalgalanmalar yaşandı. 

Peki, Kurban Bayramı'nın 3. gününde dolar/TL ne kadar? Dolar bugün 11 Temmuz kaç lira? Dolar yükseldi mi? İşte yatırımcıların merak ettiği o soruların yanıtları ve 11 Temmuz 2022 güncel dolar kuru...

1 DOLAR BUGÜN KAÇ LİRA? DOLAR/TL NE KADAR? 

Dolar/TL bugün güne yükseliş göstererek başladı. Dün alış fiyatı 17,17, satış fiyatı ise 17,41 TL olan dolar, bayramın 3. günü arttı. 

Dolar, 10 Temmuz 2022 Kurban Bayramı'nın 3'üncü gününde alış fiyatı 17,18 TL, satış fiyatı ise 17,42 TL seviyesinden işlem görüyor.  

Altın fiyatlarında şok gelişme! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? İşte 11 Temmuz 2022 güncel altın fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG'de indirim var mı? Güncel fiyatlar kaç TL? Shell, Opet, PO, Total 11 Temmuz 2022 fiyat listesi