Kent Haberleri

1 doların 13 gün sonra ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Elinde avucunda dolar olanların adeta ayakları yerden kesildi

1 doların 13 gün sonra ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Elinde avucunda dolar olanların adeta ayakları yerden kesildi... Hemen bir göz atın...Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, dolar kuru yukarı yönlü hareketlerini sürdürürken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den de çok kritik bazı açıklamalar geldi

Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz düşürme kararından sonra, hareketlenen dolar TL kuru yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, dolar kuru yukarı yönlü hareketlerini sürdürürken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den de çok kritik bazı açıklamalar geldi. 
Yaptığı açıklamada elinde avucunda dolar olan vatandaşları uyaran Ekonomist Selçuk Geçer doların 13 gün sonra geleceği rakamı da açıkladı.

1 doların 13 gün sonra ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Elinde avucunda dolar olanların adeta ayakları yerden kesildi... Hemen bir göz atın...

Karar'daki habere göre, dövizde yaşanan gelişmeler yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Pylaşılan bilgilere göre, Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz düşürme kararından sonra dolar TL kurunda yükselişler de başladı. Elinde avucunda dolar olanlar ne yapacağını bilemezken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kritik uyarılar da resmen peş peşe geldi. Yaptığı açıklamalarda 13 gün sonrayı işaret eden Geçer, doların ne kadar olacağını da söyledi.

1 doların 13 gün sonra ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Elinde avucunda dolar olanların adeta ayakları yerden kesildi... Hemen bir göz atın...

1 doların 13 gün sonra ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Elinde avucunda dolar olanların adeta ayakları yerden kesildi... Hemen bir göz atın...

1 DOLARIN 13 GÜN SONRA NE KADAR OLACAĞI TEK TEK AÇIKLANDI

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, hafta başından bu yana hareketlilik yaşayan dolar kuru vatandaşların da gündeminde. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz düşürme kararı dolarda dalgalanmaya sebep olurken yatırımcılar da 'Dolar kuru düşecek mi, yoksa yükselecek mi? sorusunun cevabı ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

ELİNDE AVCUNDA DOLAR OLANLARIN ADETA AYAKLARI YERE KESİLDİ

Yaptığı açıklamalarda piyasalardaki genel durumu da masaya yatıran Ekonomist Selçuk Geçer, ABD'de artan enflasyonun dövizde büyük sorunlara sebep olacağını dile getirdi. Ayrıca 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu da yanıtlayan Ekonomist Selçuk Geçer, olası bir enflasyon görülmesi durumunda doların yeniden yukarı doğru bir endeks getirebileceğini dile getirdi.

Yaptığı dolar tahminleriyle pek çok yatırımcının takip ettiği isimler arasına adını yazdıran Ekonomist Selçuk Geçer, dolar TL kurunun 13 gün sonra geleceği seviyeyi de duyurdu. Selçuk Geçer, dolarda 3-5 TL arasında artış beklediğini fakat bunların en iyi senaryolar olduğunu kaydetti.

Selçuk Geçer ayrıca açıklamasında ABD'nin enflasyonunun frenlenmemesi halinde doların 35 TL'ye kadar çıkabileceğini belirterek, Türkiye'de yaşanan enflasyonun önüne geçilmesinin oldukça zor olduğunu söyledi. 

Açıklamasında yakın zamanda doların çok büyük bir yükselişe imza atacağını söyleyen Selçuk Geçer, elinde dolar olan vatandaşları da uyardı.