Kent Haberleri

1 doların geleceği asıl rakam resmen belli oldu! Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği asıl rakamı açıklayarak herkesi korkuttu. Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın! Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi açıklayarak herkesi korkuttu

Dolar kurunu yakından takip eden yatırımcılar doların yeni yılla birlikte ne kadar olacağını merak ediyor. Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi açıklayarak herkesi korkuttu. Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!

Doları olanlar, dolar almak isteyenler dikkat! 1 doların geleceği asıl rakam resmen belli oldu! Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın...

DOLARIN GELECEĞİ ASIL RAKAM!

2022 yılının başlarından itibaren yukarı yönlü hareket eden doların yüzde 39 oranında seyrederken, Türkiye enflasyon oranı yüzde 84 olarak kaydeddildi. 

Enflasyon Türk Lirası değer kaybında fark odluğunu açıklayan Geçer, farkın 45 puan olmasına dair yaptığı açıklamalarda bu farktan dolayı minumun dolar değeri 24 TL olarak vurguladı.

Ekonomist Geçer, dolar kurunun alsunda gğncel olarak 24 TL olmnası gerektiğine değinirken, 2023 yılının ilk haftasında açıklanan enflasyon rakamının yüzde 35 üzerinde olacağı tahmininde bulunarak vatandaşlara uyarıda bulundu.

Geçer, doların ilerleyen günlerde 25 TL sonrasında 35 TL ve 45 TL seviyelerine kadar yükseleceğini belirterek doların düşmeyeceğinin altını çizdi.  

''Gelecek sene dolar kuruna bir de enflasyon eklenecek'' diyen Selçuk Geçer,  bir sabah uyandığınızda dolar kurunu 45 TL olduğunu göreceksiniz dedi.  Bu durum karşısında ise bankalar ve özel sektör iflas edeceğini belirterek., ''Merkez Bankası sene sonucunda 18,78 TL’lik bir dolar kuru bekliyor.'' dedi. 

1 doların geleceği asıl rakam resmen belli oldu! Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın...

DOLARDA SON DURUM!

27 Aralık 2022 dolar kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Haftannın ikinci işlem gününde dolar/TL kuru yatay seyrine devam ediyor.

Dolar/TL kuru 18,85 liradan alınıp, 18,68 liradan satılıyor. Dolar endeksi bugün yüzde 0,30 değer kaybederek 104 seviyesinden 103'lü seviyelere kadar geriledi. Aynı dakilarda euro/TL kuru 20,087 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0648 seviyesinde değerleniyor. 

Dolar 3 gün içinde tam bu kadar olacak! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde dolar olanlar nefes nefese kaldı! Acil bakın

ABD'den gelen veriyle yükselen altın fiyatları 2023 yılında nasıl bir seyir izleyecek?

Altın fiyatlarına tsunami değil resmen kasırga! Yer yerinden oynadı! Bu rakamlar bayram ettirecek! Canlı altın fiyatları