Kent Haberleri

1 doların yıl sonunda ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı duyanın adeta aklı başından gitti! Hemen bakın

1 doların yıl sonunda ne kadar olacağı resmen açıklandı. Peki 1 dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Bu rakamı duyanın adeta aklı başından gitti. Hemen bakın! Geçtiğimiz hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından, reel sektör ve finans sektöründeki katılımcıların yanıtlarına göre hazırlanmış olan piyasa katılımcıları anketinin verileri belli oldu

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi Mart 2023 sonuçları resmen tek tek açıklandı. 

Geçtiğimiz hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından, reel sektör ve finans sektöründeki katılımcıların yanıtlarına göre hazırlanmış olan piyasa katılımcıları anketinin verileri belli oldu.

1 doların yıl sonunda ne kadar olacağı resmen açıklandı. Peki 1 dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Bu rakamı duyanın adeta aklı başından gitti. Hemen bakın!

Merkez Bankası tarafından tek tek açıklanan Piyasa Katılımcıları Anketi 2023 Mart sonuçlarına göre, enflasyon ve dolar kuru tahminlerinde de artışa gidildi. 

Merkez Bankası katılımcılarının Şubat'taki anketine göre 2023 yıl sonu için dolar/TL beklentisi 22,84 lira şeklinde belirlenmişti. 

1 doların yıl sonunda ne kadar olacağı resmen açıklandı. Peki 1 dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Bu rakamı duyanın adeta aklı başından gitti. Hemen bakın!

Merakla beklenen Mart ayı anketinde katılımcıların sene sonu kur beklentisi 22,91 Türk Lirası şeklinde güncellenirken, 12 ay sonrası için tahminler 23.52 Türk Lirası şeklinde oldu. 


MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SABİT KALDI 

Tek tek açıklanan piyasa katılımcıları anket sonuçlarına göre; bu yılın Mart ayında Merkez Bankasının uyguladığı politika faizinin yüzde 8,50’de sabit bırakılması bekleniyordu. Bu hafta Merkez Bankası faiz kararını duyurdu ve beklentiler kapsamında da faiz sabit tutuldu. 

27 MART 2023 DOLAR NE KADAR? DOLAR KAÇ TL? BUGÜN DOLAR/TL NE KADAR OLDU? 

27 Mart 2023 dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar doların kaç TL olduğunu merak ediyor. Bu çerçevede "dolar ne kadar, bugün dolar kaç TL, Dolar/TL ne kadar oldu?" sorularının cevapları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor.

Dolar/TL kuru 19,33 TL, satış fiyatı 19,36 TL'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 20,77 TL, satış fiyatı ise 20,85 TL oldu. 

Aile Bakanlığından tam tamına 40 farklı destek ödemesi müjdesi! Bu desteklerden bir tanesini mutlaka alın!

Paralar hesaplara il il yatırılıyor! Sizin de hesabınıza 4 bin 336 TL yatırılmış olabilir! Mutlaka alın! 

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklileri aman dikkat! Zamlı maaşlar bu tarihlerde hesaplara tek tek yatacak! Kaçırmayın!