28 / 04 / 2024

1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Dün 27,22 liradan kapanış yapan dolar kuru yeni güne düşüşle başladı. 1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?



Merkez Bankası faiz kararından sonra yükselişe geçen dolar kuru dün 27,22 liradan kapanış yaptı. Yeni günde yatırımcılar dolar kurunun araştırmaya devam ediyor. Vatandaşlar ''dolar bugün ne kadar, dolar kaç lira, Dolar/TL kuru kaç TL?'' sorularını merak ediyor. 1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

27 EYLÜL DOLAR NE KADAR? BUGÜN DOLAR KAÇ LİRA? DOLAR/TL KURU KAÇ LİRA? 

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Dolar/TL kuru yüzde 0,09 değer kaybetti. Dolar endeksi ise 106,19 bandında hareket ediyor. Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 27,270 lira, dolar/TL satış fiyatı ise 27,310 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0575 seviyesi ile işlem görüyor. 

Dolar kurundaki düşüş devam ederken yatırımcılar doların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Bu kapsamda uzman ve ekonomistlerin yorumlarını takip eden yatırımcılar araştırımalarına devam ediyor. Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların yükselmeye devam edeceğini söyledi.  Geçer, doların ilk aşamada 30 lirayı ardından 35 ve en son 40 TL seviyelerini göreceğini söyledi. 

 1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

KÜRESEL PİYASALARDA SON DAKİKA!

Hafta başından itibaren ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin "şahin"tonda mesajları gelmeye devam ediyor. Ülkede dün açıklanan veriler ABD ekonomisine dair olumsuz sinyaller verdi.

Fed'in faizleri beklenenden daha uzun süre yüksek tutacağına dair beklentilerin yükselmesiyle Conference Board (CB) Tüketici Güven Endeksi, eylül ayında aylık bazda 5,7 puan azalarak 103 seviyesine düşerek beklentilerin altında kaldı. Endeks, bu gerileme ile son 5 ayın en düşük seviyesine düştü.

Ons altın 1.900 doların altında! Altın resmen yerle bir oldu! Acil bakın! 27 Eylül Çarşamba altın fiyatları

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

Geri Dön