28 / 04 / 2024

1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru

1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru

Döviz kurları küresel ve yerel ekonomik gelişmelerin etkisiyle sürekli değişkenlik gösteriyor. Peki 1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru.



Seçimlerin ardından rekor seviyelere yükselen döviz kurları son gğnlerde yatay seyrediyor. Vatandaşlar 9 Ağustos güncel döviz kurlarını araştırırken, euro kuruna yatırım yapan yatırımcılar ise ''1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? '' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

1 EURO NE KADAR? 1 EURO BUGÜN KAÇ TL? 9 AĞUSTOS 2023 EURO/TL KURU

Türk Lirası, döviz kurları karşısında değer kaybetmeye devam ediyor. Milyonlarca vatandaş bugün euro ne kadar? euro/TL kaç lira oldu? sorularını arama motorlarında araştırıyor.

1 euro bugün alış fiyatı 29,68 TL, satış fiyatı ise 29,82 TL'de işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0982 bandında hareket ediyor. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru alış fiyatı 27,074 lira, satış fiyatı ise 27,154 liradan işlem görüyor. 

1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru

PİYASALARIN GÖZÜ YARIN AÇIKLANACAK ABD ENLASYON VERİLERNE ÇEVRİLDİ!

Bu hafta küresel piyasaların gözü ABD’de açıklanacak Temmuz ayı enflasyon verilerinde. Tüketici enflasyonu verileri Perşembe, üretici enflasyonu verileri de Cuma günü belli olacak.

Küresel piyasalar yeni haftaya cuma günü ABD istihdam verisinin yarattığı karmaşık algı ile başladı. Bu hafta açıklanacak verilerde Fed’in bir sonraki adımı için ipuçları aranmaya devam edecek. Ukrayna ve Rusya savaşında gerilimin tırmanması da piyasalar üzerinde etkili olmaya devam ediyor.

Bloomberg anketine göre ABD'de tüketici fiyat endeksinde aylık yüzde 0,2, yıllık yüzde 3,3 artış açıklanması bekleniyor.

Üretici Fiyat Endeksi’nde ise aylık yüzde 0,2, yıllık yüzde 0,7 artış olması bekleniyor.  Veriler açıklanamdan önceki hafta sonunda açıklamalarda bulunan ABD Merkez Bankası Guvernörü Michelle Bowman, Fed’in tam fiyat istikrarını sağlamak için faizleri daha fazla artırmak durumunda kalabileceğini öngördü.

Altın atağa geçti! 9 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 9 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Dolar 27 TL'de çakılı kalırken gözler enflasyon verilerine çevrildi! Dolarda son dakika gelişmesi

Geri Dön