Kent Haberleri

1 Euro rekora koşuyor! Euro ne kadar oldu? Elinde 1 Euro bile olan hemen baksın! 

Yatırımcılar kabinenin açıklanmasından sonra euro kurunu sorguluyor. Peki ekonominin başına Mehmet Şimşek'in gelmesi euro kurunu nasıl etkiledi? İşte detaylar...Erdoğan, eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i Hazine ve Maliye Bakanlığı’na getirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemindeki ikinci kabinesini açıkladı. Erdoğan, eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i Hazine ve Maliye Bakanlığı’na getirdi. Peki bu durum euro kuruna nasıl yansıyacak? 

Euro/TL kuru dün 22,68 TL bandında kapanış yaptı. Euro/TL kuru dün ise güne 0,28 düşüşle başladı. Tedirgin olan yatırımcılar ''Euro ne kadar olur?sorusuna yanıt araştırmaya  başladılar. İşte euro kuru ve son gelişmeler...

Piyasaların gözü geçtiğimiz gün açıklanan ABD tarım dışı istiham verilerine çevrilmişti. ABD tarım dışı istihdam verileri beklentilerin çok üzerinde duyruldu. Verilerin ardından piyasalarda hareketlilikler gözlemlendi ve altın fiyatları inerken döviz kurları yukarı yönlü hamelelerde izledi.

Euro/TL kuru dün güne düşüşle başladı. Bu düşüş yatırımcıları endilendirmeye neden oldu.  Peki, euro ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

ELİMİZDEKİ EUROLARI BOZDURALIM MI?

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş 2023'ün sonuna kadar euro kurunun yükselişe geçeceğini ifade ederek euro için rakam verdi.

Elinde euro olan yatırımcıları ya da yatırım yapmak için "dolar mı, euro mu almalıyım?" sorusunun cevabını merak edenler için önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, doları bir yatırım aracı olarak görmediğini kaydederek yatırımcılara ''euro alın'' tavsiyesinde bulundu.

Euro kurunun sene sonuna kadar rekor seviyeye yükseleceği tahmininde bulundu. Euro/TL kurunun sene sonuna kadar 30 lira seviyesine geleceğini belirtirken, "Orta ve uzun vadeyi göz önünde bulunduran yatırımcılar için, euro dolar paritesinde 1.12 - 1.15 yükseliş yönündeki öngörümde değişiklik yok" ifadelerini kullandı.

4 HAZİRAN CUMARTESİ EURO/TL NE KADAR OLDU? İŞTE GÜNCEL EURO/TL KURU...

Kabinenin açıklamasından sonra 4 Haziran Pazar milyonlarca yatırımcı döviz kurlarını yakından takip ediyor. Euro/TL kuru bugün Kapalıçarşı alış fiyatı 22,508 TL, satış fiyatı ise 22,634 TL. Euro dolar paritesi bugün yüzde 0,03 düşüşle 1,0702 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru alış fiyatı 21,080, dolar/TL satış fiyatı ise 21,150 TL'den işlem görüyor. Ekonominin başına Mehmet Şimşek'in gelişi'nin dolar/euro/TL kuruna nasıl yansıyacağını zaman gösterecek.

Sosyal desteklere Temmuz 2023 zammı var mı? 65 yaş maaşı, evde bakım, engelli maaşı kaç TL olacak? Aylığınıza bakın!

The Economist’ten dolar ve faiz tahmini! 1 dolar 30 TL mi olacak? Bugün dolar ne kadar?