Kent Haberleri

1 euronuz bile varsa sakın bakmadan geçmeyin! 2 gün sonra yer yerinden oynayacak 

Euro kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip eidliyor. Euro dolar paritesi bugün güne yükselişle başlarken yatırımcılar ve elinde 1 eurosu bile ola vatandaşlar euro kurundaki asıl yükselişi merak ediyor. Euro için 2 gün sonrası işaret edildi. Son dakika euro kuru... Elinde 1 eurosu bile olan vatandaşlar ''euro ne zaman yükselecek? Euro ne kadar olacak? Elimizdeki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunun yantlarını merak ediyor

Milyonlarca kişi euro kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Elinde 1 eurosu bile olan vatandaşlar ''euro ne zaman yükselecek? Euro ne kadar olacak? Elimizdeki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunun yantlarını merak ediyor. Euro kuru için 2 gün sonrası işaret edildi ve 2 gün sonrasi için yeri yerinden oynatacak kritik gelişme bekleniyor. İşte son dakika euro kuru...

2 GÜN SONRA YER YERİNDEN OYNAYACAK

Euro için kritik öneme sahip olan Avrupa Merkez Bankası, faiz kararını perşembe günü açıklayacak. 

Avrupa'da devam eden enerji tedarik sıkıntılarının yanında siyasi sorunlar da devam ederken gözler perşembe günkü Avrupa Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. 

Piyasalar, Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) kritik faiz kararına odaklandı. Bankanın faizleri küresel mali kriz öncesinde görülen seviyelere yükseltmesi bekleniyor. Avrupa ekonomilerinde resesyon sinyallerinin verildiği şu dönemde verilecek bu karar piyasa tarafından dikkatle izlenecek.

Öte yandan ECB Başkanı Christine Lagarde’ın konuşmasında vereceği sinyaller de yakından takip edilecek. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda ECB’nin faizleri 75 baz puan artırması öngörülüyor.

Lagarde’ın toplantı sonrası yapacağı konuşmada vereceği mesajlar varlık fiyatları açısından kritik önemli. Bölge ekonomisi resesyon ve enflasyon arasında sıkışırken bu sıkışıklığa karşı ECB’nin atacağı adımların büyük önemi var.

Euro Bölgesi’nde ağustos ayında yüzde 9,1 olan enflasyon eylül ayında yüzde 9,9 seviyesine yükselerek rekor kırmıştı. ECB ise yüksek enflasyona karşı politika faizlerini kademeli olarak artırırken banka son toplantısında politika faizlerini yüzde 0,50’den yüzde 1,25’e yükseltti.

Son toplantıda alınması beklenen 75 baz puanlık faiz artışı ile beraber bankanın yaptığı faiz artışlarının 2008 krizi öncesi seviyelere gelmesi piyasada endişelere neden oluyor. Kararın sonrasında euro kurunda yükselişler bekleniyor.

Peki euro/TL ne kadar? Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? Euro/TL kuru bugün kaç TL? İşte 25 Ekim 2022 euro kuru.


 

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ TL? 25 EKİM 2022 EURO/TL KURU...

Euro/TL kuru dün alış fiyatı 18,35 TL, satış fiyatı ise 18,43 TL seviyesinden işlem gördü. Bugün ise euro alış fiyatı 18,35 TL, satış fiyatı 18,42 TL seviyesinden işlem görüyor. Euro bugün güne yatay seviyede başladı.

Euro dolar paritesi dün 0,9838 seviyesinde değerlenirken bugün 0,9868 seviyesine yükseldi. 

Euro bölgesinde kırmızı alarm! Euro/TL ne kadar oldu? 24 Ekim 2022 euro kuru

Elinde euro olanlar hemen bakın! 3 gün sonra euro böyle olacak
Elinde Euro olanlar ne yapmalı? 4 gün kaldı! Euroda gergin bekleyiş devam ediyor!