Kent Haberleri

1 gram gümüş 20 TL olacak! İslam Memiş tarihi açıkladı! Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edenler için Altın ve para piyasaları uzmanından açıklama geldi. 1 gram gümüş 20 TL olacak. Elinde gümüş olanlar gardınızı alın! Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi? soruları gündemde yer alırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten 1 gram gümüş 20 TL olacak açıklaması geldi

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi? soruları gündemde yer alırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten 1 gram gümüş 20 TL olacak açıklaması geldi. Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

1 GRAM GÜMÜŞ 20 TL OLACAK!

İslam Memiş 1 gram gümüşün 20 TL olacağını söyledi. Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu belirten Memiş bu sene de yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının yine gümüş oalcağının altını çizdi. Memiş 2023 yılı gümüşün yılı olacak diyen Memiş gümüşü önemsediğin belirterek yatırımcıların gümüş yatıırmı yapabileceklerini söyledi. 

Memiş gümüşün gram fiyatının 20 TL olacağını belirterek tarih açıkladı. Gümüş fiyatlarının bu sene haziran ayından sonra rekor kıracağını belirtti. 

Öte yandan İslam Memiş, gümüşün ons tarafındaki beklentisini ise 40 doolar olarak açıkladı.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 9 Mayıs 2023 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATLARI

9 Mayıs 2023 gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? Gümüş fiyatları kaç lira olacak? gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. Gümüş fiyatları bugün güne artışla başladı. Gümüşün gram fiyatı 16,27 TL, satış fiyatı 17,84 liradan işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise 25,45 dolar. 

Altın esip gürledi! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın! 9 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Euro tam bu kadar olacak! Herkes doları konuşuyordu ama asıl hamle eurodan gelecek! Yatırımcılar gözlerine inanamayacak