02 / 05 / 2024

1 haftada 6 gayrimenkul projesi görücüye çıkacak!

1 haftada 6 gayrimenkul projesi görücüye çıkacak!

Gayrimenkulde lansman trafiği yaşanıyor. Sektörde birbiri ardına yeni projeler görücüye çıkıyor. İşte önümüzdeki hafta tanıtılan 6 gayrimenkul projesi...



Gayrimenkul sektöründe lansmanların arttığı Eylül ayı bu yıl da yoğun geçiyor. İnşaat firmaları birbiri ardına yeni projelerini görücüye çıkarıyor. 


Çeşitli fırsatların ve indirimlerin yapıldığı lansman dönemleri konut alıcısı tarafından büyük merakla bekleniyor. Önümüzdeki hafta tam 6 proje lanse edilecek. 



Görücüye çıkacak 6 proje


1-) İstanbul’un alternatif iş ve yaşam hattı olarak planlanan bölgesi Ayazağa’nın dönüşümünde büyük rol üstlenen Invest İnşaat, bölgedeki yatırımlarının yeni halkası Vadikoru’yu lanse ediyor. Projenin lansmanı 19 Eylül 2017 Salı günü yapılacak. 


Web: http://www.investinsaat.com/



2-) MESA, 2017 bitmeden Ankara, İstanbul ve Bodrum’da  hayata geçireceği yeni projelerini tanıtacak. MESA tarafından 19 Eylül 2017 Salı günü yapılacak toplantı ile sektör değerlendirmesi de yapılacak. 


Web: https://www.mesa.com.tr/tr



3-) Kartal’da hayata geçirilen ve  ön talep toplama aşamasındayken mevcut konutların yüzde 65’inin satışı tamamlanan Propa Vista projesi 20 Eylül 2017 Çarşamba günü görücüye çıkıyor. 


Web: http://www.propavista.com/



4-) Ağaoğlu İnşaat geçtiğimiz günlerde duyurduğu, Çekmeköy'de inşa edilecek olan yeni projesinin lansmanını 21 Eylül 2017 Perşembe günü gerçekleştirecek. 


Web: http://www.agaoglu.com.tr/



5-) Maksem Grup - Oğuzkağan Ortak Girişimi, Atakent’in son parseli üzerine inşa edilen Avrupa Yakası’nın aile öncelikli konsept projesi Bulvar Atakent’i 22 Eylül 2017 Cuma günü lanse ediyor.


Web: http://www.bulvaratakent.com/



6-) Sinpaş’ın Anadolu yakasındaki 18. projesi olan Gökorman, İstanbul’un yeni gözde yaşam alanı olması planlanıyor. Projenin lansmanı 22 Eylül 2017 Cuma günü yapılacak.


Web: https://sinpasgyo.com/konut-projeleri/gokorman




Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com




Geri Dön