Kent Haberleri

1 Ocak 2023 asgari ücret zammı peş peşe hesaplandı! Bu rakamları görenlerin resmen nefesi kesildi! Hemen siz de bakın

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan 1 Ocak 2023 asgari ücret zammı peş peşe hesaplandı! Bu rakamları görenlerin resmen nefesi kesildi... Hemen siz de bir bakın...Verilen detaylara göre, önümüzdeki ay içinde ilk toplantısını yapacak  olan Tespit Komisyonu yapılacak dört toplantıdan sonra kararını duyuracak

Milyonlarca kişi tarafından arama motorlarında sık sık araştırılan asgari ücrete ilişkin açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Verilen detaylara göre, önümüzdeki ay içinde ilk toplantısını yapacak  olan Tespit Komisyonu yapılacak dört toplantıdan sonra kararını duyuracak.

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan 1 Ocak 2023 asgari ücret zammı peş peşe hesaplandı! Bu rakamları görenlerin resmen nefesi kesildi... Hemen siz de bir bakın...

Milyonlarca çalışanın nefesini tutup beklediği asgari ücretin açıklanmasına artık çok kısa bir zaman kaldı. Milliyet'te yer alan habere göre, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu asgari ücret ile ilgili ilk toplantısını 6 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirecek. Söz konusu toplantıdan hemen sonra Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 7-8-9 Aralık tarihlerinde bir araya gelmesi bekleniyor. 

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan 1 Ocak 2023 asgari ücret zammı peş peşe hesaplandı! Bu rakamları görenlerin resmen nefesi kesildi... Hemen siz de bir bakın...

1 OCAK 2023 ASGARİ ÜCRET ZAMMI NE KADAR OLACAK? 

Arama motorlarında sık sık araştırılan asgari ücret zammı ile ilgili önemli açıklamalar yapan Vergi Uzmanı Muhammet Bayram, geçtiğimiz Temmuz ayında asgari ücretliye verilen yüzde 30 zamma dikkat çekti ve o dönemde enflasyon yüzde 42 iken yüzde 30'luk bir zam yapıldığını söyledi. Yaptığı açıklamada arada yüzde 12'lik bir fark olduğunu söyleyen Vergi Uzmanı Muhammet Bayram, Temmuz-Aralık ayı döneminde enflasyonun yüzde 30-35 civarında olacağı düşünülürse hesabın da ortada olduğunu kaydetti.

RAKAMLARI GÖRENİN NEFESİ KESİLDİ

Konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, mevcut net asgari ücretin şu an için 5 bin 500 lira olarak uygulandığını kaydeden Muhammet Bayram, asgari ücrete yüzde 40'lık bir zam yapılması halinde maaş tutarının 7 bin 700 TL olacağını söyledi.

Muhammet Bayram asgari ücrete yüzde 45 zam gelirse, 7 bin 975 TL olacağını söylerken, yüzde 50 zam yapılması durumunda 8 bin 250 lira olacağını söyledi.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY'DAN SON DAKİKA ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI 
 

Kayseri'de önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sabit gelirli vatandaşları enflasyona ezdirmeyeceklerini söylemiş ve asgari ücret dahil gerekli düzenlemeleri yıl sonunda yapıyor olacaklarını dile getirmişti.

Emekli promosyonunda ipler koptu! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe açıkladı! Duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

5 yıl boyunca ödediğiniz paralar geri verilecek! Almayı sakın unutmayın!

1 Ocak 2023 emekli zammı tek tek hesaplandı! En düşük emekli maaşını duyanların ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın