Kent Haberleri

1 Ocak 2023 SSK, BağKur, Emekli Sandığı zamları peş peşe hesaplandı! Bu maaşları duyan resmen şaştı kaldı! Hemen bakın!

Milyonlarca emeklinin yakından takip ettiği 1 Ocak 2023 SSK, BağKur, Emekli Sandığı zamları peş peşe hesaplandı... Bu maaşları duyan resmen şaştı kaldı... Hemen bakın...Verilen detaylara göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde memur ve emekli zammı için vatandaşın enflasyona ezdirilmeyeceği şeklinde çalışmalar yapılıyor

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan emekli zammı 1 Ocak 2023 Ocak hesaplama tablosu son enflasyon ile beraber şekilleniyor. Verilen detaylara göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde memur ve emekli zammı için vatandaşın enflasyona ezdirilmeyeceği şeklinde çalışmalar yapılıyor.

2023 Ocak zammı ile artaracak olan SSK ve Bağkur emekli maaşı 5 aylık enflasyona göre de netleşmiş oldu. Yine verilen detaylara göre, 2023 yılına yıla emekli zam oranı 6 aylık enflasyon rakamlarının dışında yılsonu beklenti anketleri ile de değerlendiriliyor. 

Milyonlarca emeklinin yakından takip ettiği 1 Ocak 2023 SSK, BağKur, Emekli Sandığı zamları peş peşe hesaplandı... Bu maaşları duyan resmen şaştı kaldı... Hemen bakın...

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞINI DUYAN ŞAŞTI KALDI

Sabah gazetesinin aktardığı detaylara göre, Temmuz sonrası emekli zammı 6 aylık enflasyon oranı olan yüzde 42,35 oranında yükseltilmişti. SSK ve Bağ-KUR emeklisi aldığı yüzde 42,35 zam oranı sonrasında en düşük olarak 3 bin 500 liradan maaş aldı.

1 OCAK 2023 SSK, BAĞKUR, EMEKLİ SANDIĞI ZAMLARI PEŞ PEŞE HESAPLANDI

Verilen detaylara göre, son enflasyona göre yapılan hesaplar başladı. 5 aya göre emekli zam oranı yaklaşık olarak yüzde 14,04 oranında değerlendirilirken sosyal refah düzenlemesi sonrası oranın artış göstereceği de öngörülenler arasında yer alıyor. 

Yapılan hesaplamalara göre; 5 aylık memur zammı ise yüzde 15,11 şeklinde oldu.

Milyonlarca emeklinin yakından takip ettiği 1 Ocak 2023 SSK, BağKur, Emekli Sandığı zamları peş peşe hesaplandı... Bu maaşları duyan resmen şaştı kaldı... Hemen bakın...

EN DÜŞÜK MAAŞI DUYAN ŞAŞTI KALDI

Verilen detaylara göre, 5 aylık enflasyon sonrası 3 bin 500 sınırında olan en düşük emekli maaşı için de hesaplar peş peşe yapıldı.

Diğer bir taraftan yıl sonu beklenti anketleri de 6 aylık enflasyon oranı için gündemde. Buna göre;

-SSK 2000 öncesi: 5 bin 345 lira
-SSK 2000 sonrası: 3 bin 314 lira
-Bağ-Kur esnaf: 4 bin 786 lira
-Bağ-Kur tarım: 3 bin 803 lira olarak zamlı maaşlar ortaya çıkıyor.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zammı bir bir hesaplandı! En düşük maaşı görenin resmen aklı gitti! Hemen bakın

Emekli promosyonunda ipler koptu! Garanti, Ziraat, Akbank, Yapı Kredi peş peşe açıkladı! Duyanın ağzı resmen açık kaldı

SGK resmen açıkladı! 'Emekli olursam ne kadar maaş alırım' diyenler hemen buraya bakın! Tek bir tıkla öğrenmek mümkün!