Ekonomi

100 liradan 6 bin liraya çıktı! Akıllı telefon sahiplerine duyuruldu! 2 gün içinde ödenmezse 6 bin ödenecek!

Akıllı telefon sahiplerine duyuruldu. 2 gün içerisinde ödeme yapılmaz ise 6 bin TL ödenecek. İşte detaylar!Daha sonra telefonu kaydettirmek gerekiyor

Yurt dışından alınıp, getirilen akıllı telefonların kayıtsız kullanım süresi sadece 120 gündür. Daha sonra telefonu kaydettirmek gerekiyor. Bunun için gereken ücret 2022 yılında 2.732 TL’ydi. Bu ücret yeni yılda yükselecek.

İşte 2023 yılındaki IMEI ücretine dair merak edilen detaylar…

E-DEVLET ÜZERİNDEN SORGULAMA

https://www.turkiye.gov.tr/btk-imei-kayit-hakki-sorgulama adresinden sorgulandıktan sonra harç yatırma işlemi yapılması gerekiyor. Ancak es-Devlet istemi üzerinden yaptığınız sorgulamada izin çıkmaz ise abone kayıt merkezlerinden kayıt yaptırılması gerekmektedir. Bu işlemler tamamlandıktan sonra harcınızı bankalardan veya vergi dairelerden yatırabilirsiniz. İşlem onaylandıktan hemen sonra sekiz haneli takip numarası size tanımlanacaktır.

BU BANKALARDA BORC OLANLAR DİKKAT!

ING, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, QNB, Akbank, Garanti BBVA bankalara borcu olan emeklilere borcunu kapatma ve tek bir bankada borçlarını birleştirme şansı verildi. Vatandaşların banka borçları tarih oluyor. TEB, ING, QNB, Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank, Garanti BBVA bankalarına borçları olanların borcu tarih oluyor.

ING, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, QNB, Akbank, Garanti BBVA'ya borcu olan emekli kişiler için bir yenilik geldi. Bu bankalara borcu olan emekliler hem borcunu kapatacak hem de tüm borçlarını bir bankada toplayabilecek.

TEK BİR BANKA, TEK BİR BORÇ DÖNEMİ GELDİ!

NG, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, QNB, Akbank, Garanti BBVA Bankası'na borcu olan emekliler için heyecan veren bir haber geldi. Bu bankalara borcu olup ödemekte güçlük çeken emekliler borçlarını kredi çekerek daha rahat bir şekilde ödeyebilme olanağı tanındı. Eğer emekli olup da birkaç bankada borcunuz var ise bu borçları tek bir Bankada birleştirerek ödeyebileceksiniz. Bankalar bu konuda size kredi kolaylığı da sunacaklardır. Belirtilen bankalar, borçlarını ödemekte zorlanan, güçlük çeken tüm emekliler için borçlarını kapatmak için kolaylığı sağlayacak. Başlattıkları kampanya ile kredi desteği sağlayarak borçlarını kapatmalarını sağlıyor. Bu kolaylıktan tüm emekliler yararlanabilecek.

Başvuran yeni yıla borçsuz harçsız girecek! En büyük borç kapatma kredini kaçırmayın!

Online Milli Piyango bileti! Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları ne kadar? Milli Piyango bileti nereden alınır?