07 / 05 / 2024

11 Nisan 2023 BİM aktüel ürün kataloğu yayımlandı! 12 kg toz deterjan sadece 190 TL, bebek bezi 162 TL! Hemen bakın!

11 Nisan 2023 BİM aktüel ürün kataloğu yayımlandı! 12 kg toz deterjan sadece 190 TL, bebek bezi 162 TL! Hemen bakın!

BİM, ülkemizde en çok ziyaret edilen zincir marketler arasında yer alıyor ve yeni bir indirim kampanyası başlatıyor. BİM'in duyurusuna göre, 11 Nisan Salı gününden itibaren pek çok ürün dip fiyatlarıyla satışa sunulacak.



BİM, farklı kategorilerdeki ürünleri satışa sunarak ülke genelindeki zincir marketlerinde hizmet veriyor. Gelecek indirim kampanyaları hakkında bilgi veren BİM, 11 Nisan itibariyle raflarda yer alacak ürünlerin listesini açıkladı. Bu listede bebek bezleri, fanilalar, atletler, ıslak havlular ve ince piller gibi çeşitli ürünler bulunuyor.

Bim, 21 Mart aktüel ürünler kataloğu ile Ramazan bombasını patlattı! pastırma 38.50, salam 28.50 TL, köfte! Acele edinBİM 11 NİSAN SALI KATALOĞU YAYIMLANDI!

BİM, uygun fiyatlarla alışveriş yapmak isteyen tüketicilerin sıklıkla ziyaret ettiği bir zincir markettir. Nisan ayının başlamasıyla birlikte yeni indirim kampanyalarını duyurmaya başlamıştır. Bu haftanın indirim kampanyalarının listesini paylaşan BİM, hemen ardından gelecek haftanın kampanyasını da duyurmuştur. BİM, haftada iki kez indirim kampanyaları düzenlemektedir ve gelecek haftanın kampanyasını şimdiden duyurmuştur. Kampanya, 11 Nisan 2023 Salı günü başlayacak olup temizlik ürünleri başta olmak üzere birçok üründe fiyat değişikliği yapacaktır. Bu detaylar BİM tarafından açıklanmıştır.

 


Geri Dön