02 / 05 / 2024

11 soruda soruda kiralabunu.com!

11 soruda soruda kiralabunu.com!

Tüketici elektroniği kiralama platformu Kiralabunu.com, son zamanlarda merakla araştırlıyor. Peki, Kiralabunu.com nedir? Kiralabunu.com nasıl kullanılır? İşte 11 soruda soruda kiralabunu.com!



Geçtiğimiz aylarda 200 milyon lira değerlemeyle yatırım alan tüketici elektroniği kiralama platformu Kiralabunu, bu ayın başında Teknosa ile büyük bir ortaklığa imza attı. 

Yeni ortaklıkla beraber tüketiciler; telefon, tablet, bilgisayar, kulaklık, saat ve oyun ekipmanları gibi pek çok ürünü satın almak yerine kiralama seçeneğinden yararlanabileceği paylaşıldı. Bunun üzerine vatandaşlar, kiralabunu.com'u araştırmaya başladı.

Peki, Kiralabunu.com nedir? Kiralabunu.com nasıl kullanılır? İşte 11 soruda soruda kiralabunu.com!

11 soruda soruda kiralabunu.com!

11 SORUDA KİRALABUNU.COM

1- Kiralabunu.com nedir?

Kiralabunu son zamanlarda popülerleşen, istediğiniz ürünü aylık kira bedeli karşılığında, ihtiyacınız olan süre  için kiralayabildiğin bir abonelik sistemi olarak faaliyet gösteriyor. Satın alarak yüksek maliyetlere katlanmak yerine kiralayarak finansman özgürlüğü ve esnekliği kazanmanıza yardımcı olur.

2- Kiralabunu.com nasıl kullanılır?

Kiralabunu.com, çağrı merkezi ya da anlaşmalı noktalar üzerinden istediğiniz ürünü online olarak kiralayabilirsiniz. Kiralabunu’da her ürün için 3-6-12 bazı ürünler için de 1 ve 18 aylık kiralama seçenekleri bulunuyor. İstediğiniz ürünü sepetinize attıktan sonra Kiralabunu hesabını oluşturmanız gerekiyor. Kimlik bilgileriniz üyelik esnasında otomatik kimlik teyit sistemi ile kontrol edilerek onaylanıyor. Üyeliğiniz oluştuktan sonra ödeme aşamasına yönlendiriliyorsunuz. Bu aşamada yalnızca 1 aylık kira bedeli tahsil ediliyor. Ödemeniz gerçekleştirildikten sonra telefonunuza findeks onay SMS’i gelecek. Bu SMS’e onay vermeniz halibde kiralama talebiniz 24 saat içinde inceleniyor. Siparişin onaylandığı durumda ürün tedarik ve teslimat süresi başlıyor. 


Geri Dön