Teknoloji

11 soruda soruda kiralabunu.com!

Tüketici elektroniği kiralama platformu Kiralabunu.com, son zamanlarda merakla araştırlıyor. Peki, Kiralabunu.com nedir? Kiralabunu.com nasıl kullanılır? İşte 11 soruda soruda kiralabunu.com!  Yeni ortaklıkla beraber tüketiciler; telefon, tablet, bilgisayar, kulaklık, saat ve oyun ekipmanları gibi pek çok ürünü satın almak yerine kiralama seçeneğinden yararlanabileceği paylaşıldı

Geçtiğimiz aylarda 200 milyon lira değerlemeyle yatırım alan tüketici elektroniği kiralama platformu Kiralabunu, bu ayın başında Teknosa ile büyük bir ortaklığa imza attı. 

Yeni ortaklıkla beraber tüketiciler; telefon, tablet, bilgisayar, kulaklık, saat ve oyun ekipmanları gibi pek çok ürünü satın almak yerine kiralama seçeneğinden yararlanabileceği paylaşıldı. Bunun üzerine vatandaşlar, kiralabunu.com'u araştırmaya başladı.

Peki, Kiralabunu.com nedir? Kiralabunu.com nasıl kullanılır? İşte 11 soruda soruda kiralabunu.com!

11 SORUDA KİRALABUNU.COM

1- Kiralabunu.com nedir?

Kiralabunu son zamanlarda popülerleşen, istediğiniz ürünü aylık kira bedeli karşılığında, ihtiyacınız olan süre  için kiralayabildiğin bir abonelik sistemi olarak faaliyet gösteriyor. Satın alarak yüksek maliyetlere katlanmak yerine kiralayarak finansman özgürlüğü ve esnekliği kazanmanıza yardımcı olur.

2- Kiralabunu.com nasıl kullanılır?

Kiralabunu.com, çağrı merkezi ya da anlaşmalı noktalar üzerinden istediğiniz ürünü online olarak kiralayabilirsiniz. Kiralabunu’da her ürün için 3-6-12 bazı ürünler için de 1 ve 18 aylık kiralama seçenekleri bulunuyor. İstediğiniz ürünü sepetinize attıktan sonra Kiralabunu hesabını oluşturmanız gerekiyor. Kimlik bilgileriniz üyelik esnasında otomatik kimlik teyit sistemi ile kontrol edilerek onaylanıyor. Üyeliğiniz oluştuktan sonra ödeme aşamasına yönlendiriliyorsunuz. Bu aşamada yalnızca 1 aylık kira bedeli tahsil ediliyor. Ödemeniz gerçekleştirildikten sonra telefonunuza findeks onay SMS’i gelecek. Bu SMS’e onay vermeniz halibde kiralama talebiniz 24 saat içinde inceleniyor. Siparişin onaylandığı durumda ürün tedarik ve teslimat süresi başlıyor. 

3- Kiralabunu.com'da tedarik süreci nasıl işliyor?

Kiralabunu'da tedarik süreci başladıktan sonra, 5 iş günü içerisinde ürününüz tarafınıza ulaştırılıyor. Kira süren ürünü teslim aldığın tarihte başlıyor.

4- Kiralabunu.com'da ne kiralayabilirsiniz?

Kiralabunu'da kiralama işlemi gerçekleştirebileceğiniz kategoriler şunlar:

5- Kiralabunu.com'da kiralama talebiniz onaylanmazsa ne yapabilirsiniz?

Kiralama talebiniz onaylanmazsa e- posta ile bilgilendirme gerçekleştiriliyor ve 24 saat içinde yüde 100 ücret iadesini yapılıyor. İade işlemleri bankana bağlı olarak 5 ve 10 iş günü içinde hesaplara yansıyor.

6- Kiralabunu.com'da kiralama için ön ödeme yapmanız gerekir mi?

Hayıri, Kiralabunu’da ön ödeme yapmanız gerekmiyor.  Ayrıca toplam kira ücreti kredi kartınızdan bloke edilmiyor. Sadece aylık kira bedelini ödüyorsunuz.

7- Kiralabunu.com'da kira süresi bitince ürün nasıl teslim edilir?

Kira süren bittiğinde ürününüzü ilk teslim aldığın şekilde tüm aksesuar ve kutusuyla beraber Kiralabunu.com'a göndermelisiniz. 

8- Kiralabu.com'da kiraladığım ürünü ne zaman teslim etmem gerekir?

Kiraladığınız ürünü kira süresi bitmeden en az bir gün önce kargoya vermeniz gerekiyor.

9- Kiralabunu.com'da kiraladığınız ürün arızalanırsa ya da hasar görürse ne olacak?

Kiralabunu’da tüm ürünler sigorta kapsamında korunuyor. Yüzde 70 hasar onarım garantisi bulunuyor. Kullanıcı kaynaklı hasarlarda yetkili servisler tarafından gerçekleştirilen hasar onarım ve yedek parça bedelinin yüzde 70’ini Kiralabunu, yüzde 30’unu müşteri ödüyor. Teknik donanım kaynaklı arızalar garanti kapsamı altında yer alıyor.

10- Kiralabunu.com'da kiraladığınız ürün ne durumda oluyor?

Kiralabunu’da bulunan tüm ürünler yeni ya da yeni durumda olarak tanımlanıyor. Tüm ürünler tekrar kiralanmadan önce detaylı bir kalite kontrol ve yenileme işleminden geçiyor.

11- Kiralabunu.com'da kiraladığınız ürünü satın alabilir misiniz?

Kiraladığınız ürünü operasyonel kiralama kapsamında ilk 3 ay içerisinde 18 aylık kira ücretini ödeyerek satın alabilirsiniz. Kiralabunu ayrıca satın alınan ürünlerde 3 taksit fırsatı sunuyor. Elektronik ürünlerdeki kanuni düzenlemeler sebebi ile 3 taksitten daha fazlasını taksit fırsatı sunulmuyor.

TOKİ indirim kampanyası 2022 yarın resmen açıklanıyor!
Bakan Vedat Bilgin'den asgari ücret itirafı! Asgari ücrete zam müjdesi!  İşte 1 Ocak 2023 Asgari ücret...
FED 75 baz puanlık faiz artışına gitti!