Kent Haberleri

11 TL, 25 TL ve 35 TL... Dolar ne kadar olacak? Ekonomistler peş peşe açıkladı! Doları olanlar hemen planınızı yapın!

Dolar 11 TL, 25 TL, 35 TL yorumları yapan ünlü ekonomistler dolar yorumlarını peş peşe açıkladı. Doları olanlar hemen planınızı yapın. İşte dolar yorumları... Doların ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar dolar yorumlarını takip ediyor

Ünlü ekonomistler dolar ile ilgili yorumlarını peş peş açıkladı. Doların ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar dolar yorumlarını takip ediyor. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar düşecek mi, yükselecek mi? İşte son dakika dolar yorumu...

DOLAR 35 TL OLACAK...

Çılgın dolar yorumları ile tanınan Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükseleceğini söyleyerek yarın böbür gün veya üç ay içinde doların 35 TL olacağını şu şekilde ifade etti: ''“Doların düşeceğini söyleyenler var. Açık ve net söylüyorum. Dolar yükselmeye devam edecek,

Euro yükselmeye devam edecek. Bugünkü yükselişleri yükselişten saymayın. Bugünkü duruşlardan da ciddi anlamda korkun arkadaşlar. Eğer bir ekonomik enstrüman, ürün uzun süre belirli bir seviyede kalıyorsa; ekonomik dengeler bu kadar bozukken, yarın öbür gün büyük kırılmalar olacak demektir”


DOLAR 11 LİRA OLACAK

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, doların düşüşe geçeceğini belirterek rakam verdi. Zelyurt: ''Dolar 18 liraysa 11-12 TL'ye indirecek. Doların 11-12 TL olduğu atmosferde maliyetler geri çekildiğinde siz 6 ay sonra bambaşka bir Türkiye görmeye başlayacaksınız. Sorunlar sıfırlanacak demiyoruz ama çözüm ve hissedilir bir rahatlama güvenilir bir politikalarla karşımıza çıkacak." dedi. 

DOLAR 20 TL OLACAK

Ünlü dolar ekonomistlerinden Remzi Özdemir de dolar ile ilgili yorumunu paylaştı. Dolar endeksine dikakt çeken Özdemir doların 22 lira olacağını açıkladı.

Özdemir: ''“Dolar kurunun üzerindeki baskının yavaş yavaş kaldırılmaya başlanacağına işaretler geliyor. Öncelikle kur korumalı mevduatlarda çözülmeler başladı. Yeniden cazip hale getirebilmek için dolar kurunun yükselişine izin verecekler.

Hükümet kur korumalı mevduat hesaplarının seçime kadar çözülmesini istemiyor. Şu anda bankacılarda dolar kurunun 21 TL’nin üzerinde atılması şeklinde bir kanı var. Tüm işaretler dolar kurunda 20 TL ile 22 TL arasındaki bir yükselişe kontrollü olarak izin verecekler. Yapılabilecek başka bir seçenek de yok.” dedi.

İSLAM MEMİŞ DOLAR YORUMU

İslam Memiş ise yatırımcıları dolar konusunda uyararak doların bir yatırım aracı olamdığını belirtti. Memiş; ''"Doları bir yatırım aracı olarak görmüyoruz. Her ne kadar değer artışları devam etse de dolar bir yatırım aracı değil bir ödeme aracıdır. Dolardan uzak kalması gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Elinde dolar olanlar bu hafta sakın bunu yapmayın! Uzman isim ilk kez açıkladı!  Bakmayan çok pişman olacak

Doların 2 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Elinde dolar olanların ağzı kulaklarına vardı! Çok acil bu rakama bakın

Dolar bugün ne kadar? 27 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!