Kent Haberleri

1.150 TL'yi geçen gram altın şimdi bu kadar olacak! Gram altının geleceği rakam resmen belli oldu! Altını olanlar koşun

Gram altın 1,150 TL seviyesini geçerek yeni rekor denemelerine devam ediyor. Yatırımcılar ise gram altının ne kadar olacağını araştırıyor. 1.150 TL'yi geçen gram altın şimdi bu kadar olacak! Gram altının geleceği rakam resmen belli oldu! Altını olanlar koşun... Gram altının  yükselmesi ile gözler altın fiyatlarına çevrilirken yatırımcılar '' gram altın ne kadar olacak? Gram altın ne olur? Gram altın kaç lira olacak?'' sorularının yanıtlarını aratıyor

Gram altın 1,150 TL seviyesini geçti ve yükslemeye devam ediyor. Gram altının  yükselmesi ile gözler altın fiyatlarına çevrilirken yatırımcılar '' gram altın ne kadar olacak? Gram altın ne olur? Gram altın kaç lira olacak?'' sorularının yanıtlarını aratıyor.

1.150 TL'yi geçen gram altın şimdi bu kadar olacak! Gram altının geleceği rakam resmen belli oldu! Altını olanlar  koşun...

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk gram altının 1.150 lira seviyesinden sonra geleceği rakamı açıkladı.

Yıldırımtürk:  "Söylenen rakamlar şu anda afaki olabilir. Havada kalır. Ama bir şey söylemek gerekirse ilk etap 1150 TL seviyeleri geçilirse 1.500 TL belki sene sonunda da 1.600 TL seviyeleri görülebilir diye düşünüyoruz." dedi.


Altın fiyatlarının nereye gideceğini ancak seçimden sonra söyleyebileceğini belirten Yıldırımtürk: '' Seçime kadar olacak süreçte hem teşvikler hem de EYT'lilerin tazminatının ödenmesi için de kredilendirmeler olacak. Seçim atmosferi enflasyonun düşüşünü bence önleyecek." dedi.

Ukrayna-Rusya savaşının geçen sene 8 Mart'ta başlamasıyla altının yeni zirve yaparak 2070 dolara kadar yükseldiğini hatırlatan uzman isim '' Dolayısıyla 2023 yılında bu gerekçelerle altında 2150 - 2250 dolar belki de sene sonuna doğru 2350 dolar ons seviyeleri görülebilir''dedi.

 

GRAM ALTIN VE ONS ALTIN FİYATI SON DAKİKA!

Milyonlarca yatırımcı yurt içi ve yurt dışı piyasalarda altın fiyatlarını takip ediyor. Altın almak isteyen veya satmak isteyenler güncel altın fiyatlarının ne kadar olacağını araştırıyor.

Ons altın bugün 1917 dolar oldu. Gram altın ons altından aldığı destek ile 1181 liradan satılırken çeyrek altın fiyatı 1931 lira oldu, yarım altın 3862 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Altında beklenen tarih açıklandı! Altın Kahini İslam Memiş o gün altın alın dedi! Kuyumcular dolup taşacak! Acil bakın

Dolar 25 TL olacak diyen İslam Memiş ilk kez tarih verdi! Yapacak bir şey yok! Görenler put gibi kalacak

Elinde altını olanlar hemen baksın! Altının resmen freni patladı! Gram altın ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 altın fiyatları

Dolar tam 12 TL birden fırlayacak! Dolar Kahini Selçuk Geçer üstüne basa basa tarih verdi! Bakmayan pişman olacak