23 / 07 / 2024

12 firma eleman avında!

12 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 12 firma ekonomik krize meydan okuyarak çeşitli departmanlarda çalıştıracağı elemanlar alacak




1. Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, vergi, ticaret, iş ve sosyal güvenlik mevzuatlarına hakim, çok iyi seviyede logo Tiger ve Excel bilen, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden muhasebe sorumlusu alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine gönderebilirler.

2. Turyap, Tuzla'daki ofisine kendi aracıyla çalışacak, 20-25 yaş arası, en az lise mezunu emlak pazarlamasında çalışacak bayan müşteri temsilcisi ve Word- Excel bilen, diksiyonu düzgün, Tuzla'da ikamet eden sekreter alacak
İlgilenenler özgeçmişleriyle birlikte bizzat müracaat edebilirler.
Tel: 0216 395 35 35
3. Emay mühendislik, yapım ve kalite kontrollük hizmetlerinde çalışacak, çok katlı bina inşaatlarında deneyimli inşaat mühendisi, kalite kontrol mühendisi, ulaşım sistemleri inşaatları konusunda deneyimli inşaat mühendisi, raylı ulaşım sistemleri konusunda deneyimli inşaat mühendisi, İstanbul ofisinde, tasarım hizmetlerinde çalışacak, ulaşım sistemleri konusunda deneyimi inşaat mühendisi,raylı ulaşım sistemleri konusunda deneyimli inşaat mühendisi, çelik yapıların ve sanayi yapıların tasarımı konusunda deneyimli inşaat mühendisi, alt yapı projeleri, drenaj, yağmursuyu, kanalizasyon, arıtma tesisi ve içme suyu tasarımı konusunda deneyimli inşaat mühendisi alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] , [email protected] adreslerine veya 0216 391 37 37 no'lu faksa yollayabilirler.

4. Kuanta inşaat firması, Amerikan hava üslerinde eskort olarak çalışmış, iyi derecede İngilizce bilen, deneyimli İnşaat Mühendisi, yetiştirilmek üzere yeni mezun, proje kapsamında hem Türkiye hem Avrupa hem Irak'ta çalışacak, Elektronik Mühendisleri, Elektrik Mühendisleri, deneyimli Harita Mühendisi, Yatay Sondaj Formeni alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 473 28 26 no'lu faksa yollayabilirler
5. Fernas İnşaat, Şereflikoçhisar - Aksaray yol yapım şantiyesi için deneyimli, inşaat mühendisliğinden mezun şantiye şefi, şantiye mühendisi, Katar ofisinde ve şantiyede görev alacak mühendislik bölümü mezunu, deneyimli elektrik&elektronik mühendisi ve deneyimli İngilizce bilen muhasebe müdürü alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerimi [email protected] adresine veya 0312 428 53 49 no'lu faksa yollayabilirler.
6. Talip Kahraman İnşaat Alanya Konaklı Mevkiinde kurulu beş yıldızlı Grand Cortez Resort & SPA Otel için, genel müdür, genel müdür yardımcıları, pazarlama müdürü, muhasebe müdürü, muhasebe müdür yardımcıları, yiyecek içecek müdürü, resepsiyon müdürü, kat hizmetlileri yöneticisi, elektronik cihazlardan anlayan elektrik teknisyenleri alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini 23 Mart 2009 tarihine kadar Talip Kahraman İnş. Taah. San. ve Tic. A.Ş'nin Hereke Sokak No: 7 Gaziosmanpaşa/Ankara adresine gönderebilirler.


7. Termo Isı, proje ve taahhüt departmanında görevlendirilecek, ısıtma, soğutma, havalandırma proje deneyimli, şantiye organizasyonu yapabilecek, teklif hazırlama ve şantiye hak edişleri hesaplayacak makine mühendisi alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 352 37 75 no'lu faksa gönderebilirler.
8. ANT İnşaat, Afganistan Mezar-ı Şerif Pist inşaatı şantiyesinde çalıştırmak üzere, deneyimli, İngilizce bilen inşaat mühendisi şantiye şefi ve saha mühendisi alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 464 67 75 no'lu faksa yollayabilirler.
9. Mass Arıtma, su ve atıksu arıtma tesisleri inşaatında görev alacak, konusunda 10 yıl deneyimli proje müdürleri ve konusunda 5 yıl deneyimli saha mühendisleri alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0262 751 07 30 no'lu faksa yollayabilirler.
10. Korint İnşaat, ince işler tecrübeli, askerliğini tamamlamış, tercihen İTÜ, YTÜ MSÜ mezunu mimarlar alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini 0212 251 76 61 no'lu faksa yollayabilirler
www.korint.com.tr
11. Rixos Ankara, Turizm sektörüne gönül vermiş profesyonellere Türk Turizmin parlayan yıldızı Rxos'ta kariyer fırsatı sunuyor.
Başvuru için : www.talent.rixos.com12. İma Engineering, İstanbul Melen İçmesuyu projesi için Proje müdürü,  Ankara  merkez ofisi için teklif hazırlama mühendisi ve çevre mühendisi alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 230 62 60 no'lu faksa yollayabilirler.

Geri Dön