Ekonomi

12 kg'lık mutfak tüpüne çılgın kampanya! İpragaz şişman tüp ne kadar oldu? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü kullanan tüketicileri sevindirecek haber İpragaz'dan geldi. İpragaz 12 kg mutfak tüpüne sonbahar kampanyası yaptığını duyurdu. Peki, İpragaz'da 12 kg'lık mutfak tüpü ne kadar, kaç TL oldu? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...İpragaz tarafından yapılan kampanya, 12 kg'lık İpragaz ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 25 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli olacak

İpragaz tüp iPApp müşterilerine özel kampanyasını duyurdu. İpragaz tarafından yapılan kampanya, 12 kg'lık İpragaz ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 25 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya kapsamında 12 kg'lık mutfak tüpü 28 lira birden düştü.

İPRAGAZ KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANABİLİRSİNİZ?

Kampanyadan yararlanmak için alacağınız kodun, siparişinizin sepetim aşamasında "Promosyon Kodu Kullan" alanına girilmesi yeterli oluyor. Kodun girilmesi ile birlikte kampanyalı fiyat otomatik olarak uygulanıyor. Kampanya kapsamında 12 kg'lık ev tütüne 28 TL indirimle satın almış olacaksınız. 

Kampanya koşulları, belirlediğiniz konum için geçerli sayılacak. Sipariş vereceğiniz adresin bulunduğunuz il ya da ilçenin konumuzdan farklı olması durumunda, kampanya koşullarında farklılık gösterebilir. İşte kampanyaya dair merak edilen diğer detaylar...

iPApp TÜP KAMPANYASININ DETAYLAR

12 kg'lık tüp kampanyasının detaylarını açıklayan İpragaz şu bilgileri verdi:

Kampanyadan yararlanmak için alacağınız kodun, siparişinizin sepetim aşamasında “Promosyon Kodu Kullan” bölümüne girilmesi yeterlidir. Kodun girilmesi ile birlikte kampanyalı fiyat otomatik olarak uygulanacak. Bu kapsamda 12 kg mutfak tüpü 275 TL fiyatla satışa sunulacak.

Kampanya, 12 kg'lık ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 25 Ekim 2022 tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya koşulları, kampanya şifresini almak için belirlediğiniz konum için geçerlidir. Sipariş vereceğiniz adresin bulunduğu il/ilçe’nin konumuzdan farklı olması durumunda kampanya koşulları farklılık gösterebilir.

Tüp siparişlerinizde sepette indirimden yararlanmanız için, “Şifre Al” a tıkladığınız konum (İl – İlçe) bilgisi ile tüp sipariş teslimat adresinizde yer alan il – ilçe bilgisi aynı olmalıdır.

Kampanyadan iş yeri aboneleri yararlanamaz.

Kampanya sadece İPApp üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir.

Her üye, Kampanyadan 45 gün içinde bir kez yararlanabilir.

Bu kampanya sadece online bayi olarak hizmet verilen bölgelerde, kampanyaya katılan İpragaz bayilerinde geçerlidir.

Başka kampanyalarla birleştirilemez.

Kampanya aylık 100.000 katılım ile sınırlıdır.

5307 Sayılı Kanun’un 10. Maddesi uyarınca fiyatlar dağıtım şirketleri tarafından belirlenmektedir. Bu doğrultuda, İpragaz tüp fiyatlarında değişiklik yapabilir.

İPRAGAZ 12 KG MUTFAK TÜP FİYATLARI NE KADAR KAÇ TL?

12 KG - Şişman Tüp: 303,00 Türk Lirası / Adet
12 KG - Uzun Tüp: 303,00 Türk Lirası  / Adet
2 KG - Dar Çember Piknik Tüpü: 60,00 Türk Lirası  / Adet
2 KG - Geniş Çember Piknik Tüpü: 60,00 Türk Lirası  / Adet

AYRINTILAR İÇİN: https://ipapp.ipragaz.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 20 Ekim 2022 tarihinde saat 12:47'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 70 kuruş, euro 18 lira 28 kuruş, altının gramı ise 1002 lira değerindedir.

Çocuklu aileler müjde! PTT'den 350 - 650 TL ödeme yapılıyor!