Ekonomi

12 kilo tüp ne kadar oldu? İpragaz tüp fiyatları ne kadar? İşte 9 Ağustos 2022 tüp fiyatları!

Tüp fiyatları yeni aya yani Ağustos’a girmemiz ile birlikte merak ediliyor. İşte 9 Ağustos 2022 tüp fiyatları!İşte tüp fiyatlarına dair merak edilen ayrıntılar…

İpragaz tüp fiyatları ne kadar, 12 kilo İpragaz tüp ne kadar oldu? soruları tüp kullanan yani mutfak tüpü kullanan vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte tüp fiyatlarına dair merak edilen ayrıntılar…

İpragaz tüp fiyatları 2022 yılında son gelen zamlar ile birlikte ne kadar oldu? Mutfaklarda hala tüp kullanan vatandaşlar bulunmaktadır. Bu durumda tüp fiyatlarına yapılan zamlar ile birlikte tüp ne kadar oldu? sorusu da sorulmaya devam ediliyor.

İPRAGAZ TÜPLERİ NELERDİR?

İPRAGAZ TÜP FİYATLARI

İpragaz tüp fiyatları Doğalgaz fiyat artışı sebebiyle geçen yıla göre yükselişine devam ediyor.

İpragaz Tüp Fiyatlarında bazı farklılıklar göze çarpmaktadır. Her şehirde tüp fiyatları farklılık gösterebilmektedir. Piknik tüpleri olarak bilinen küçük tüplerde 1-2 TL ev tüplerinde ise 2-3 TL gibi farklılıklar olabiliyor. Bulunduğunuz ile göre listedeki tüp fiyatları farklı olabilir. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir illeri için fiyat listesine dair detaylar!

İSTANBUL 9 AĞUSTOS 2022 İPRAGAZ TÜP FİYATLARI!

12 KG İPRAGAZ TÜP FİYATI NE KADAR?

12 kg’lık ipragaz tüp fiyatı Ağustos 2022 de ortalama 318 TL’dir. İpragaz tüp fiyatları, şişman tüp olarak da bilinen  12 kg’lık ipragaz tüp fiyatı; Ankara için 312,5 TL, İstanbul için 318 TL, İzmir için 317,5 TL, Antalya için 320 TL, Bursa için de 313,5 TL olarak belirlenmiştir.

Sıfır otomobillere satış kısıtlaması geldi mi? Sıfır otomobillere satış kısıtlaması getirilecek mi?

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır? İşte tapu parsel sorgulama detayları!

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı! 1017 personel alınacak! İşte detaylar!