Altın & Gümüş

12,20 TL'yi geçen gümüşün ne kadar olacağı resmen belli oldu! İslam Memiş rakam verdi! O gün geliyor...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Rakam vererek beklentisini söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı. Gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak edenler için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi

Altına kıyasla daha güçlü seyir izleyen gümüş milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak edenler için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi. Rakam vererek, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıklayan Memiş, yatırımcıları uyardı.

GÜMÜŞ NE KADAR OLACAK?

Yatırımcılar ''gümüş ne kadar olacak? Gümüş düşecek mi yoksa yükselecek mi?'' sorusu üzerine İslam Memiş açıklama yaptı. Net rakamı söyleyen Memiş, şu ifadeleri kullandı: ''Gümüş ise altına kıyasla daha güçlü bir kapanış gerçekleştirdi.

Gümüş, 18,28 dolar seviyesine geriledikten sonra aynı gün sert yükselişle cuma gününü 19,43 dolar seviyesinden tamamladı. 20,65 seviyesinin yukarı yönlü kırılmasıyla yükselişin 22,50 dolar seviyesine kadar destek vermesini bekliyorum.

Özellikle rasyo tarafındaki geri çekilme gümüşü altına kıyasla pozitif etkileyebilir. Gümüşün gram fiyatı cuma günü 10,94 liraya geriledikten sonra haftayı 11,62 liradan tamamladı. Hem ons gümüş hem de gram tarafındaki yüzde 4’lük yükseliş çok önemliydi. Pozitif beklentim devam ettiğinde 12,60 TL seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim.'' dedi.

Peki 26 Ekim 2022 gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? Gümüş fiyatları yükseldi mi düştü mü? İşte son dakika güncel gümüş fiyatları 26 Ekim 2022...

GÜMÜŞ 12,20 TL'Yİ GEÇTİ

Güncel gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Pandemi ile hayatımızda daha çok adını duymaya başladığımı gümüş için yatırımcılar ne kadar olduğunu araştırıyor.

Dün kapanışta gümüş gram alış fiyatı 11,48 TL, satış fiyatı 11,97 TL, gümüşün ons fiyatı ise 19,26 dolar oldu. Gümüş fiyatları gün içersinde yükselişe geçerek değer kazanırken, bugün  12 TL seviyesini geçti. Gümüş alıış fiyatı 11,71 TL, satış fiyatı ise 12,20 TL seviyesinde işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise bugün 19,63 dolardan değerleniyor.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna cevap İslam Memiş'ten geldi

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna cevap İslam Memiş'ten geldi

''10 gram gümüş alınmalı'' diyen İslam Memiş uyardı! Mutlaka yapın