Altın & Gümüş

12,83 TL olan gümüşün asıl yükseleceği tarih şimdi belli oldu! Uzman isim bir çırpıda açıkladı

Gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi ile yatırımcıların yüzü gülmeye başladı. 12,83 liraya kadar yükselen gümüş için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yükselişin olacağı asıl tarihi bir çırpıda açıkladı. 20 doları geçen gümüşün ons fiyatının etkisi ile gümüşün gram alış satış fiyatı 12 lira seviyesini aştı

Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafat cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin ardından yükselişe geçti. 20 doları geçen gümüşün ons fiyatının etkisi ile gümüşün gram alış satış fiyatı 12 lira seviyesini aştı.

 

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yükseliş karşısında yüzleri gülerken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş,  yatırımcılar için asıl sevindirici haberi açıkladı. Gümüş için asıl yükselişlerin bu olmadığını söyleyen Memiş, gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini açıkladı.

GÜMÜŞÜN ASIL YÜKSELECEĞİ TARİH

Gümüş fiyatları, güçlü dolara karşı ısrarcı yükselişine devam ediyor. Gümüş fiyatlarındaki yükselişleri yakından takip eden yatırımcılar gümüş fiyatkarının kaç lira olacağını merak ediyor.  

Son dakika gümüş yorumu İslam Memiş'ten geldi. Memiş, gümüş fiyatlarındaki asıl yükselişlerin bunlar olmadığını söyleyerek yatırımcıları uyardı.

 

İslam Memiş; "Özellikle bu hafta emtia fiyatları yükselişle kapattı ama bunlar bizim beklediğim yükselişler değil. Tepki yükselişleri.." diyen Memiş, "Asıl yükselişler birkaç hafta içinde hep beraber göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüşün gram altış satış fiyatı kaç lira? Gümüşkaç TL oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 8 Kasım 2022...

GÜMÜŞ 12,83 TL OLDU!

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar güncel gümüş alış satış fiyatını emrak ediyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 20,68 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram altış fiyatı 12,29 lira, satış fiyatı ise 12,77 lira seviyesinden işlem görüyor.

Dün kapanışta gümüşün ons fiyatı 20,51 dolar iken, gümüş alış fiyatı 12,22 TL, satış fiyatı ise 12,697 TL seviyesinden işlem gördü. 

Gümüş gaza bastı! Gümüşün hızına kimse yetişemiyor! İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş paldır küldür geliyor! Atak yapan gümüş 20 seviyesini geçti! Rekor geliyor

Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları!