29 / 04 / 2024

128A by Neslişah Alkoçlar Oteli'ni Aslışah Alkoç işletecek!

128A by Neslişah Alkoçlar Oteli'ni Aslışah Alkoç işletecek!

Alkoçlar Hotel & Resorts'un sahibi Ender-Gülşah Alkoçlar çiftinin 19 yaşındaki küçük kızları Aslışah da otelciliğe soyundu



Hem de Aslışah, aile otellerinden birinde çalışmayacak, tek başına bir otel işletecek. Alaçatı'da beş odalı bir butik otel açmaya hazırlanan Aslışah, otelinin dekorasyonundan personeline kadar her şeyiyle kendi ilgileniyor. İki haftadır gecesini gündüzüne katıp çalışan Aslışah'ın otel macerasının, sohbet sırasında bir iddiayla başladığını öğrendim!

HÜLYA KOÇYİĞİT'İN EŞYALARIYLA SÜSLEMİŞ
İş için Çeşme'de olan anne-babasının yanına giden Aslışah, babasına; "Bize otellerimizle ilgili fikirlerimizi soruyorsun ama hep kendi bildiğini okuyorsun; yetki vermeyi bilmiyorsun" demiş. Babası da, "Sana bir otel versem işletebilir misin" demiş. Aslışah "Tabii ki işletirim" demiş.

Bu sohbete kulak misafiri olan kaldıkları otelin sahibi, bir yatırımcının butik otel yaptığını ve işletmeci aradığını söylemiş.
Ender Bey aynı gün otelin sahibiyle görüşüp anlaşma imzalamış ve oteli Aslışah'a teslim etmiş. Aslışah, "Kimse karışmayacak, her şeyi ben yapacağım" deyip ertesi gün çalışmaya başlamış.

Anneannesi Hülya Koçyiğit'in evinde, evlerinin deposunda hoşuna giden ne var ne yok alıp onlarla oteli dekore etmiş. Bire bir görüşmelerle personelini seçmiş. 19 yaşında bir kızın azmini gören Alaçatı esnafı, Aslışah'a müthiş destek oluyormuş. Aslışah, '128A by Neslişah Alkoçlar' adını verdiği oteli 10 Mayıs'ta açacak. Bakalım Aslışah, ailesine kendini ispatlayabilecek mi Bu istek ve azimle Aslışah'ın çok başarılı olacağından benim hiç şüphem yok.

Bülent Cankurt/Sabah


Geri Dön