29 / 04 / 2024

12'nci Gayrimenkul Fuarı Ve Arap-Türk Zirvesi İstanbul'da yapılacak!

12'nci Gayrimenkul Fuarı Ve Arap-Türk Zirvesi İstanbul'da yapılacak!

Körfez ülkeleri başta olmak üzere farklı ülkelerden 500’den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12’inci Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. 



Yerli ve yabancı 60’tan fazla şirketin 365 proje ile yer alacağı 12’inci Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi ön toplantısı Taksim’de bir otelde basın toplantısı düzenlendi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplantıda açıklamalar yapan İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, 500 üzerinde bir yatırımcı bu organizasyonla beraber Türkiye’deki iş dünyasıyla bir araya gelip yatırım imkanlarını konuşacaklarını söyledi.

Türk ve Arap iş dünyası ortak yatırımlara açılan fırsatlarla dolu bir döneme girdiklerini belirten Kalsın, “Bu yıl Körfez ülkelerinden Kuveyt, Suudi Arabistan başta olmak üzere Bahreyn, Umman, Ürdün, Dubai, Azerbeycan, Mısır ve Irak’tan yatırımcı topluluğun ülkemizi ziyaret edeceğimizi biliyoruz. Türkiye ve Arap ülkeleri arasındaki ilişkiler sadece karşılıklı iş birlikleriyle değil bölgesel huzurunda temellerini sağlamlaştıracaktır. 2017 yılının genelindeki yüzde 7,4’lük büyümede bu sürecin bir devamı olmuştur. Hükumetimizin almış olduğu tedbir ve desteği ile iç tüketim ve yatırımlarda yaşanan canlanma önemli bir etken olmuştur” ifadelerini kullandı.
 


Geri Dön