Altın & Dolar

13 Temmuz Perşembe dolar ne kadar oldu? 1 dolar kaç TL? Bugün dolar/TL kuru kaç lira?

Dün ABD enflasyon rakamları açıklandı. Rakamların belli olmasının ardından dolar/TL kuru düştü. Peki 13 Temmuz Perşembe dolar ne kadar oldu? 1 dolar kaç lira? Bugün dolar/TL kuru kaç TL? Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra düşüşe geçti

Haftanın dördüncü işlem gününde dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra düşüşe geçti. Peki dolar güne nasıl başladı? 13 Temmuz 2023 Perşembe dolar ne kadar oldu? 1 dolar kaç lira? Bugün dolar/TL kuru kaç TL?
 

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 1 DOLAR KAÇ LİRA? 13 TEMMUZ 2023 DOLAR/TL KURU...

Son kapanışını 26.1441 TL 'den yapan Dolar/TL kurunun bugün alış satış fiyatı merak ediliyor. Bugün dolar/TL kuru alış fiyatı 26,22 lira, satış fiyatı ise 26,279 liradan işlem görüyor. Euro/TL kuru ise aynı dakikalarda alış fiyatı 29,188 lira, satış fiyatı ise 29,314 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,115 bandında hareket ediyor.

ABD ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI!

Piyasaların merakla beklediği ABD Haziran ayı  enflasyon rakamları dün saat 15:30'da açıkladı. Buna göre haziran ayı tüketici enflasyonu yıllık bazda yüzde 3, aylık bazda ise yüzde 0,2 oldu.

ABD’de yıllık tüketici enflasyonu haziran ayında beklentilerin altında kalarak yüzde 3 oldu. ABD'de aylık tüketici enflasyonu yüzde 0,2 ile beklentilerin altında kaldı.

Verilerin açıklanmasının ardından dolar kurunda düşüş meydana geldi. 

PİYASALARIN GÖZÜ FED FAİZ KARARINDA!

Piyasaların merakla beklediği ABD Merkez bankası (FED) faiz toplantı tarihi resmen belli oldu. FED faiz kararı toplantısı 25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacak ve 26 Temmuz akşamı saat 21.00'da faiz kararı Fed Başkanı Jerome Powell tarafından açıklanacak.

Temmuz ayındaki Fed faiz kararının hangi yönde olacağı merak ediliyor. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in bu ayki toplantıda yüzde 92 ihtimalle politika faizini 25 baz puan artıracağı tahmin ediliyor.

Altın tozu dumana kattı! Gram altın rekor kırdı! Bugün çeyrek, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın ne kadar oldu?