Ekonomi

14 Aralık 2022 euro ne kadar oldu? Bugün euro kaç TL? Son dakika euro/TL kuru

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler döviz piyasasına çevrildi.  Vatandaşlar euro ne kadar oldu? Euro kaç TL? sorularının araştırıyor. İşte son dakika euro/TL kuru... günü olan 14 Aralık 2022 günü,  euronun ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor

Haftanın 3. günü olan 14 Aralık 2022 günü,  euronun ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dolar kuru bugün aşağı ibreyi gösterirken euro kuru yükselmeye devam ediyor. Peki 14 Aralık 2022 euro ne kadar oldu? Euro kaç TL? İşte son dakika euro/TL kuru 

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI YARIN AÇIKLANACAK!

Özellikle euro kuru için kritik öneme sahip olan Avrupa Merkez Bankası faiz kararını yarın açıklayacak. Faiz kararı öncesi değerlendirme yapan  Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, enflasyonu orta vadeli hedef olan yüzde 2 seviyesine düşürme konusunda emin olduklarını, bunun için faizleri daha da artırmayı planladıklarını açıkladı.

Euro dolar paritesi bugün 1,06 seviyesine kadar yükseldi. Euro kuurundaki yükseliş devam ediyor. Yarın ECB'nin faizi artırması bekleniyor. Eğer beklenildiği gibi 75 baz puan artışı gerçekleşirse euro hızla yükselmeye devam edecek.

FED FAİZ KARARI BU AKŞAM AÇIKLANIYOR!

Amerika Merkez Bankası (FED) faiz kararını bu akşam saat 21:30'da açıklayacak. Fed kasım ayında faizleri 75 baz puan artırmış faizlerle birlikte dolar da yükselmişti.

Bu ay ise Fed'in faizleri düşürmesi bekleniyor. Fed aralık ayında 50 baz puan artışı yapması öngörülüyor. Piyasalardaki yüzde 80 beklenti bu yönde iken doalrın yönü de verilecek karar doğrultusunda şekillenmeye başlayacak. 

14 ARALIK 2022 EURO/TL NE KADAR?

Euro kuru yükselmeye devam ederken milyonlarca yatırımcı son dakika euro kurunun ne kadar olduğunu merak ediyor. Euro güne yükselişle başlarken dolar kuru gelişmiş ülke para birimleri karşısında değer kaybetmeye başladı.  Euro/TL kuru şu dakikalarda alış fiyatı 19,85 lira, satış fiyatı 19,90 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,064 seviyesinde değerleniyor. Aynı dakikalarda dolar/TL alış 18,67 lira, satış fiyatı 18,69 liradan işlem görüyor. 

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro 24 saat sonra bu kadar olacak! 1 eurosu bile olanların eli ayağına dolaştı

Euro kuru 20 TL'ye merpen dayadı! Cüzdanında euro saklayanlar çabuk bakın! Son dakika euro/TL kuru...