Kent Haberleri

14 bin TL'den az maaş alanlara TOKİ'den Temmuz 2023 müjdesi! Başvurular resmen 5 gün sonra başlıyor!

14 bin TL'den az maaş alanlara TOKİ'den Temmuz 2023 müjdesi... Başvurular resmen 5 gün sonra başlıyor...Kaçırmayın...Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde paylaşılan detaylara göre başvuruların merakla beklediği proje için en düşük taksit bedeli 2 bin 491 TL olarak belirlendi

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bir projesi için daha başvuru tarihlerini resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde paylaşılan detaylara göre başvuruların merakla beklediği proje için en düşük taksit bedeli 2 bin 491 TL olarak belirlendi.

14 bin TL'den az maaş alanlara TOKİ'den Temmuz 2023 müjdesi... Başvurular resmen 5 gün sonra başlıyor...Kaçırmayın...

14 bin TL'den az maaş alanlara TOKİ'den Temmuz 2023 müjdesi... Başvurular resmen 5 gün sonra başlıyor...Kaçırmayın...

Çevre, Şehircilik ve İklimm Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından kuralı şekilde satışa sunulan bu proje için başvurular hangi tarihte başlıyor? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Karaman Merkez Kırbağı projesinde toplam 17 adet konut mevcut. Verilen detaylara göre, kuralı şekilde satışa çıkarılan Karaman TOKİ projesinde 1 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Verilen detaylara göre, Karaman TOKİ 2023 projesi için başvurular 17 Temmuz tarihinde başlayacak ve 21 Temmuz 2023 tarihinde de bitecek. Karaman TOKİ projesindeki yer alan konutlar için başvuru bedeli 1.000 TL şeklinde belirtildi.

Kuraların 28 Temmuz 2023 tarihinde çekileceği Karaman Kırbağı TOKİ projesi için başvurular Halk Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

Kırbağı TOKİ projesi için en düşük konut bedeli 597 bin 990 TL olarak belirlenirken, en yüksek konut bedeli ise 629 bin 450 TL şeklinde belirlendi.

Peşinat oranının yüzde 25 olarak belirlendiği Kırbağı TOKİ 2023 projesi için ödenecek en düşük peşinat bedeli 149 bin 497 TL, en yüksek peşinat bedeli ise 157 bin 352 TL olarak belirlendi.

Proje için ödenecek taksit tutaları 2 bin 491 lira ve 2 bin 622 lira olarak belirlendi. Ayrıca TOKİ Karaman Kırbağı projesi için 180 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Aylık hane halkı gelirinin, net 14 bin TL'den az olması gereken proje için başvuru şartları şu şekilde belirtildi:

Başvuru yapan kişinin; 
1. T.C vatandaşı olması,
2. Başvuru yapılan projenin yer aldığı il sınırları içerisinde 1 (bir) seneden az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması ya da il nüfusuna kayıtlı olması,
3. Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresi Başkanlığından konut  almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün ya da müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi)

TOKİ Ankara projesinde son dakika! Bu ilçedeki 78 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ'den o şehre tam 285 konutluk yeni proje geliyor! 

Bu ilde yaşayanlara Temmuz 2023 müjdesi geldi! TOKİ 86 konutluk yeni proje inşa edecek!