27 / 04 / 2024

14 Şubat sevgililer günü fırsatı başladı! Tüm takılarda yüzde 50'ye varan indirim! Altınsepeti 8 Şubat fiyat listesi

14 Şubat sevgililer günü fırsatı başladı! Tüm takılarda yüzde 50'ye varan indirim! Altınsepeti 8 Şubat fiyat listesi

Altınsepeti'nde 14 Şubat sevgililer günü fırsatı başladı. Altın takıların hepsinde yüzde 50'ye varan büyük kampanya başladı. Peki altın takıların fiyatları ne kadar?



14 Şubat Sevgililer gününe sadece bir hafta kaldı. Sevdiklerine hediye arayan binlerce kişi altın ve pırlanta markalarının indirimli ve kampayalı fiyat listelerini araştırıyor. Sevdiklerinizi değerli hissettirecek altın yüzük, kolye, bileklik ve kolyelerin hepsi Alltınsepeti'nde indirimli fiyatlarla satılıyor.

14 Şubat sevgililer günü, ülkemizde en önemli günlerden biri olarak kutlanıyor. Sevdiklerine özel ve anlamlı hediyeler alarak mutlu etmek istene binlerce kişi şimdiden hediyelerini hazırlamaya başladı. Altınsepeti'nde, kolyeden küpeye; bileklikten yüzüge kadar aradığınız tüm takılar yer alıyor.

Peki altın kolye ne kadar? Altın yüzük kaç lira? Altın bileklik kaç TL? Altın beştaş yüzük kaç lira? Altın tektaş yüzük ne kadar? 8 Şubat Altınsepeti fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön