Kent Haberleri

15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Dev banka bir çırpıda açıkladı! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın!

Türkiye'de seçim sonrası dövizin yönüne ve hareketine dair tahminler gelmeye devam ediyor. Tahminlerden biri de Commerzbank'tan geldi. 15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın! Beklentilerin çopu dolar ve euro kurunda yükselişlerin olması yönünde olurken bir açıklama da Commerzbank'tan geldi

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala döviz kurlarına yönelik tahminler gelmeye devam ediyor. Beklentilerin çopu dolar ve euro kurunda yükselişlerin olması yönünde olurken bir açıklama da Commerzbank'tan geldi. Commerzbank dolar ve euro için yeni tahminlerde bulundu. 

15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Dev banka bir çırpıda açıkladı! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın!

SEÇİM SONRASI DOLAR NE KADAR OLACAK?

Commerzbank, Türkiye'deki seçimlerin ardından doların 20 TL euronun ise 22,8 lira seviyesine yükselecek.

Commerzbank Kıdemli Gelişen Piyasalar Ekonomisti Tatha Ghose, cumhurbaşkanlığı seçimini Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması durumunda Türk lirasının düzenlemeler ve sermaye kontrolleri ile sağlanmış düşük oynaklık halinden çıkacağını belirtti.

Ghose, Millet İttifakı'nın kazanması halinde ise, ilk aşamada piyasa tepkisinin olumlu olabileceğini ancak küçük partilerden oluşan bu ittifakın işbirliğinde veya politika uygulama sürecinde sorunlar yaşaması durumunda Erdoğan'ın geri gelebileceği beklentisi ile bu iyimserliğin kısa sürebileceğini de belirtti. 

 

DOLAR VE EURO KURUNDA SON DAKİKA!

Dolar ne kadar? Dolar kuru bugün kaç lira? Euro bugün ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? Euro ne kadar? Euro bugün yükseldi mi düştü mü? soruları yatırımcılar ve döviz almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Haftanın üçüncü işlem gününde euro/TL kuru güne düşüşle başladı. Euro/TL kuru liradan alınıp,  liradan satılıyor. Euro dolar paritesi bugün  bandında  liradan alınıp, hareket ediyor. Aynı dakikalarda dolarTL kuru  liradan satılıyor. 

Doların 4 gün sonra geleceği rakam şimdi açıklandı! Dolar yatırımcıları bu habere bakmadan dövizciden içeri girmeyin

Bakan Nebati seçimden sonra euronun ne olacağını açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları