Ekonomi

15 Şubat Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Güncel euro/TL kuru

Euro kuru, yatırımcılar, yabancı ülkelerden alışveriş yapacaklar ve yurt dışına çıkacaklar veya alış satış yapmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 15 Şubat Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Güncel euro/TL kuru. Güne düşüşle başlayan euro kuru kapanışta ne kadar oldu? Euro yükseldi mi? 15 Şubat Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Güncel euro/TL kuru

Güncel euro alış satış fiyatları döviz bürolarına gitmeden önce bilgi sahibi olmak ve hesaplama yapmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Güne düşüşle başlayan euro kuru kapanışta ne kadar oldu? Euro yükseldi mi? 15 Şubat Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Güncel euro/TL kuru.

15 ŞUBAT EURO/TL NE KADAR? EURO BUGÜN KAÇ TL?

15 Şubat Çarşamba euro/TL kuru yatırımcıların ve döviz almak isteyenler odağında olmaya devam ediyor. Euro dolar paritesi dün ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselişe geçti. Rakamlar açıklanmadan önce 1,0737 bandında hareket ederken rakamlar açıklandıktan sonra hafif yükselerek 1,0777 seviyesinden işlem gördü.

Euro/TL kuru güne 20,37 liradan alınıp, 20,43 liradan satışla başlarken kapanışta 20,36 lira, satış fiyatı ise 20,42 lira seviyesinden satışa sunuluyor. Euro/TL kuru gün içinde değer kaybetti.

EURO RUSYA'DA ZİRVE YAPTI!

Avrupa Birliği’nin (AB) petrol ürünlerine getirdiği ambargo sonrasında yükselişe geçen euro ve dolar kurları, son zamanların en yüksek seviyelerine geldi.

 

EURO BÖLGESİ BEKLENTİLER DOĞRULTUSUNDA BÜYÜDÜ!

Euro Bölgesi ekonomisine yönelik 2022 yılı 4. çeyrek büyüme rakamları dün belli oldu. Buna göre ekonomi 2022 yılı 4. çeyrekte bir önceki döneme göre yüzde 0.1 oranında büyüme kaydetti. 

2022 yılı 4. çeyrekte büyüme bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla ise yüzde 1.9 oranında gerçekleşti.

Piyasa beklentisi de 4. çeyrekte büyümenin yüzde 0.1, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 1.9 oranında gerçekleşeceği yönündeydi.

EURO BÖLGESİNDE SANAYİ ÜRETİMİ DÜŞTÜ!

Euro Bölgesi ekonomisinde sanayi üretimi 2022 yılı Aralık ayında düştü.

Euro Bölgesi ekonomisine ilşkin 2022 yılı Aralık ayı sanayi üretimi rakamları belli oldu. Buna göre yıllık bazda sanayi üretimi yüzde 1.7 oranında düştü. Piyasa beklentisi yüzde 0.7 oranında azalış olacağı yönündeydi. 

Aralık ayında, aylık bazda sanayi üretimi yüzde 1.1 oranında düşüş kaydetti. Piyasalarda beklenti aylık bazda sanayi üretiminin yüzde 0.8 oranında azalacağı şeklindeydi. 

Euroda kıyametin kopacağı asıl tarih belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? Cebinde 1 eurosu bile olanlar acil...

Borsa İstanbul'dan flaş altın kararı! Sınırlama getirildi!