Altın & Gümüş

15 TL olan gümüş rekora koşuyor! Gümüş ne kadar olacak? İslam Memiş peş peşe açıkladı!

17 Ocak Salı günü gümüşün fiyatı 15 liradan işlem görüyor. Gümüş rekordan rekora koşarken ne kadar olacağını merak ediliyor. Peki gümüş ne kadar olacak? İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde 1 gram bile gümüşü olan hemen baksın... Gümüş alıp satmak isteyen vatandaşlar günlük olarak gümüşün gram fiyatını merak ediyor

Son yıllarda popüler hale gelen değerli yatırım aracı gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Gümüş alıp satmak isteyen vatandaşlar günlük olarak gümüşün gram fiyatını merak ediyor. Gümüş fiyatı 15 TL'yi geçerek yükselirken, yatrımcılar gümüşün ne kadar olacağını araştırıyor. Peki Gümüş ne kadar olacak? İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde 1 gram bile gümüşü olan hemen baksın...

GÜMÜŞ NE KADAR OLACAK?

2022 yılına 9 lira 92 kuruş ile başlayan gümüş yılı 14 lira 35 kuruştan kapattı. Böylelikle gümüş 2022 yılında yatırımcısına yüzde 45'lik bir  kazanç sağlayarak şampiyon yatırım aracı oldu. 2023 yılına da rekor seviyelerle başlayan gümüş bugün 15 liradan işlem görüyor. Yatırımcılar ise  ''gümüş ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş kaç lira olur?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının  ne kadar olacağını açıkladı. Yatırımcıları uyaran Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında rekor kıracağını açıkladı.

Memiş: ''Gümüş ons 23.80 dolar desteği takip ediyorduk, aşağı yönlü kırıldı. Elinde dolar bulunduran da gümüş almak için geç mi kaldım, elimde dolarım var, buyur kardeşim. Aşağıda 1.5 dolarlık bir alan daha var. İnanılmaz bir fiyat bana göre.

Gram gümüş 14.07 TL. Gümüş gram için geç mi kaldım? Sana fırsat gelecek. Çünkü gümüşün ons fiyatında 40 dolar, gramında 20 TL seviyesini beklemeyi sürdürüyoruz. 2023 yılı gümüş yılı. Gümüşle alakalı yıllardır bütün beklentilerimizi biliyorsunuz.'' diyerek gümüşe yatırım yapan yatırımcıların bu yıl da kazançlı çıkacaklarını söyledi.

Peki bugün gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş ne kadar oldu? Gümüş kaç TL? 17 Ocak 2023 gümüş kaç lira oldu? 17 Ocak 2023 gümüş fiyatları...
 

GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR? 17 OCAK 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

17 Ocak Salı günü gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 23,90 dolardan işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı 14,46 lira, gümüş satış fiyatı ise 14,97 lira seviyesinden satışa sunuluyor.

İslam Memiş '' rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın

17 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları düştü! Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altında geri vites! Gram altın, çeyrek altın tam altın, ata altın ne kadar oldu? 17 Ocak 2023 canlı altın fiyatları