Kent Haberleri

15 TL'yi geçen gümüşte yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi

Amerika Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasının ardından gümüş fiyatları 15 TL seviyesini geçti. Yükselen gümüş fiyatları için yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi. Gümüş fiyatı bugün 15 TL seviyesini geçti

Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işelm gününe yükselişle başladı. Gümüş fiyatı bugün 15 TL seviyesini geçti. Gümüş yatırımcıları ise gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceğini merake diyor. Gümüş fiyatı ne olur? 

15 TL'yi geçen gümüşte yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi.
 

GÜMÜŞ İÇİN REKOR GÖRÜNDÜ!

Geçtiğimiz sene yatırımcısına altından daha fazla kar sağlayarak tüm dikkatleri üzerine çeken gümüş 2023 yılında da kazandırmaya devam etmesi bekleniyor.
Gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini söyleyen Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları için rekor rakamı açıkladı. 

Memiş gümüş fiyatının 20 TL olacağını söyledi ve şu ifadeleri kullandı: ‘‘Bu yıl gümüşteki yükselişin süreceğini düşünüyorum.

Özellikle resesyon riski, jeopolitik riskler ve fiziki talep durumundan kaynaklı olarak gümüşün avantajı daha yüksek gibi görünüyor. Özellikle bu yıl gümüşün gram fiyatının 20 lira seviyesine, gümüşün ons fiyatının da 40 dolar seviyesine bir yükseliş görmemiz mümkün olabilir.

Resesyon riskiyle bu yükselişler başladı ancak yıl içerisine baktığımız zaman fiziki tarafta da ciddi bir talep var. Altın yükselmeye devam ettikçe gümüşün maliyeti biraz daha azalıyor.

2023 yılında yine gümüşün altını yükseliş anlamında tahtından edeceğini ve yükseliş trendine devam edeceğini düşünüyorum. Yıl içerisinde yeni rekorlar da görebiliriz’’ şeklinde konuştu.

 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ KAÇ LİRA? GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 2 ŞUBAT 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

2 Şubat Çarşamba gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor. Bugün gümüş fiyatları güne yükselişle başladı. Bugün gümüş fiyatları 15 TL seviyesini geçti. Bugün gümüşün ons fiyatı 24,20 dolar seviyesinden değerleniyor. Gümüş alış fiyatı bugün 14,61 lira, satış fiyatı ise 15,171 lira seviyesinden değerleniyor. 

Altın fiyatlarında Fed faiz kararı sonrası yeni rekor göründü! Bu rakamları gören bayram etti! 2 Şubat altın fiyatları

Doları olanlar hemen baksın! Dudak uçuklatan rakam göründü! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Dolar/TL son dakika