Ekonomi

1.649 TL SED ödemesi yapıldı! Hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık SED ödemeleri hakkında açıklama yaptı. Bakan Yanık, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için mart ayında toplam 236 milyon TL SED ödemesi yaptık” dedi.Mart ayının ödemeleri büyük bir heyecanla bekleniyordu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının desteklenmesine yönelik sosyal hizmet modeli olan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıyor. Mart ayının ödemeleri büyük bir heyecanla bekleniyordu. 

Bakan Derya Yanık, mart ayı ödemesi olarak toplam 236 milyon TL’yi hesaplara aktardıklarını açıkladı. Bakan Yanık, toplumun dezavantajlı kesimlere yönelik Bakanlık tarafından birçok destek hizmeti sunulduğunu da dile getirdi. 
 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; çocukların okul ve diğer masraflarını karşılayabilmeleri için ihtiyaç sahibi ailelere Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) sağlandığını ifade etti. Bakan Yanık, böylece çocukların ailelerinin yanında büyüdüklerini, SED hizmetiyle ekonomik koşullar sebebi ile aile bütünlüğünün bozulmasını engellemeyi hedeflediklerini de açıkladı. 

Evde bakım maaşı yatan iller hangileri? 18 Mart 2022 evde bakım maaşı yatan iller listesi!