27 / 04 / 2024

1,8 milyon liraya Togg T10X alınır mı?

1,8 milyon liraya Togg T10X alınır mı?

Dövizdeki artış ve yüksek enflasyon nedeniyle otomotiv markaları Mart ayı başında fiyatlarına zam yaptı. Vatandaşlar otomobil fiyatlarını araştırırken, Dolu Batarya X sosyal medya hesabından 1,8 milyon liraya Togg T10X alınır mı? diye sordu ve cevabını verdi.



Dövizdeki artış ve yüksek enflasyon nedeniyle otomotiv markaları Mart ayı başında fiyatlarına zam yaptı. Seçim sonrasında otomobillere yeni zam beklentisi nedeniyle vatandaşlar bir an önce araç almak istiyor. Araç alacaklar otomobil fiyatlarını araştırırken, Dolu Batarya https://twitter.com/DoluBatarya  X sosyal medya hesabından 1,8 milyon liraya Togg T10X alınır mı? diye sordu ve cevabını verdi. Vatandaş da kendi fikrini belirtti.  İşte o paylaşım…

1,8 milyon liraya Togg T10X alınır mı?

Yerli otomobili satın almayı düşünenler için:

  • Son fiyat zammında 63 bin dolar seviyesine çıkan fiyat, şu anda 56 bin dolara kadar geriledi. Önümüzdeki ay bir fiyat zammı gelebilir.
  • Atto 3, KGM Torres EVX gibi rakipler dövizdeki artışı yansıttığı için fiyat avantajları kayboldu. Batarya kapasitesiyle Togg hepsinin önünde.
  • 50 bin lira faizsiz 12 ay finansman desteği
  • Son güncellemeler ile birçok yazılım sorunu çözülse de kullanım sırasında sinir bozucu hatalarla karşılaşmanız kuvvetle muhtemel.
  • Togg satışlarındaki düşüş nedeniyle stokta araç biriktiği tahmin ediliyor. Döviz kurunda yukarı yönlü hareket devam eder ve artan stok sebebiyle fiyat artışı yapılmazsa yakın vadede Togg T10X'i dolar bazlı çok daha uygun fiyata satın almak mümkün olabilir. Ancak seçim sonrası ÖTV matrah güncellemesiyle birlikte zam ihtimali daha ağır basıyor.

ALIN DİYEN DE PAHALI BULAN DA  VAR... 

Volkswagen T-Roc'ta Mart kampanyası! 60 ay vadeye kadar kredi veriliyor! Volkswagen T-Roc 27 Mart 2024 fiyat listesi 

Nissan'dan son 6 gün uyarısı! Qashqai'deki 150 bin TL'lik indirim fırsatı için son tarih 31 Mart 2024!

Peugeot 2008 SUV bu ay 0 faizle satılıyor! Peugeot 2008 SUV fiyatları ne kadar oldu? Sıfır araç alacaklara dev fırsat!

Dacia Jogger 2024 fiyat listesi! Dacia modellerinde dev fırsat! Dacia Stepway, Sandero... 

 


Geri Dön