Kent Haberleri

18 TL'ye yükselen gümüşün geleceği rekor belli oldu! Altının efendisi İslam Memiş tarih verdi!

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye yükseldi. Gümüş fiyatları yükselişe geçerken Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıklayarak tarih verdi. Gümüş yatırımcıları hazır olun! Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken, Altının efendisi İslam Memiş'ten rekor rakam açıklaması geldi

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken, Altının efendisi İslam Memiş'ten rekor rakam açıklaması geldi. İslam Memiş tarih vererek yatırımcıları uyardı. Gümüş yatırımcıları hazır olun.

GÜMÜŞ FİYATLARININ GELECEĞİ REKOR RAKAM BELLİ OLDU!

İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıkladı. Altın fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı gümüşe yönelmeye başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken İslam Memiş'ten rekor rakam açıklaması geldi.

 

Memiş gümüş fiyatlarının 20 TL olacağını söyledi. Memiş, bu sene gümüşün rekor kıracağını ve yatırımcılarına en çok kazandıran yatırım aracı olacağının altını çizdi. Gümüşün ons fiyatının ise 40 dolar olacağını belirtti. Her açıklamasında gümüşü önemsediğini dile getiren Memiş, ''ben olsam gümüş alırım'' diyerek yatırımcılara uyarılarda bulundu.

İslam Memiş, gümüş fiyatlarının haziran ayından sonra rekor kıracağını belirterek yatırımcıları yaz ayları için uyardı. 

Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? 11 Mayıs 2023 gümüş fiyatları kaç lira?

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 11 MAYIS 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA?

11 Mayıs Perşembe günü gümüş fiyatları güne yükselişle başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Bugün gümüş fiyatları kaç lira oldu? soruları merak ediliyor.

 

Gümüş uzun bir aradan sonra bugün  18 TL'ye kadar yükseldi. Gümüş alış fiyatı 16,74 lira, satış fiyatı ise 18,24 liradan işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise 25,04 dolardan işlem görüyor. 

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor

Seçimden sonra euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusuna net yanıt geldi!