03 / 05 / 2024

1993 yılında Dumankaya Kozyatağı Evleri satışa sunulmuş!

1993 yılında Dumankaya Kozyatağı Evleri satışa sunulmuş!

1993 yılında Dumankaya Kozyatağı Evleri, Dumankaya-Simpa işbirliği ile satışa sunulmuş. Dumankaya İnşaat tarafından Kozyatağı'nda inşa edilecek 4 ayrı büyüklükteki daireler 5 yıla kadar vadeyle satılacakmış.



1993 yılında Dumankaya Kozyatağı Evleri satışa sunulmuş!


SİMPA YİNE KAZANDIRIYOR


EN KARLI YATIRIM, EN ÇOK PRİM YAPAN SEMTE YAPILIR.


DUMANKAYA KOZYATAĞI EVLERİ


Kozyatağı... İstanbul'un her gün süratle gelişen ve değerlenen, en popüler semtlerinden biri. Bu semtteki daireler son bir yıl içinde, kira gelirleri hariç %150 prim yaptı.


Simpa size, en çok prim yapan bu semtte çok karlı bir yatırım fırsatı sunuyor. Şimdi sizin de Kozyatağı'nda bir eviniz olacak. Üstelik sizin evinizin değeri daha da artacak. Çünkü, siz evinizi Dumankaya-Simpa işbirliğiyle satışa sunulan ''Dumankaya Kozyatağı Evleri''nden alacaksınız.


Sizi hangi avantajlar bekliyor?

Eviniz, TEM ve E-5 otoyollarına, Metro, Carrefour gibi alışveriş merkezlerine çok yakın. İnşaat teknolojisinin en ileri teknikleri kullanılarak, birinci sınıf malzemelerden yapılan ''Dumankaya-Kozyatağı Evleri'nde, otopark sorununuz olmayacağı gibi, çocuk oyun alanlarından spor alanlarına kadar her şey düşünüldü.


Evinizi Simpa kolaylığı ve avantajıyla alacaksınız.

Emlak pazarlamasında çok deneyimli bir kuruluş olan Simpa, Dumankaya kalitesiyle yapılan ''Dumankaya Kozyatağı Evleri''nden birinin sahibi yapacak. Üstelik Simpa kolaylığı ve avantajıyla.


Krediniz bile hazır. Ödeme koşullarını siz seçin...

Evinizi görmeye geldiğinizde sizi karşılayan kişilerden biri de banka kredi yetkilisi olacak. Yani kredi için banka banka dolaşmayacaksınız. Vakıfbank size 5 yıla kadar vadeyle alacağınız evin toplam tutarının %75'ini piyasadaki en iyi koşullarla, aynı gün kredi olarak veriyor. Size en uygun ödeme şeklini de siz seçeceksiniz.


Eviniz kaç metrekare olsun?

Size, dört ayrı büyüklükte daire sunuyoruz (129 m2, 131 m2, 138 m2, 156 m2). Bu evlerden dilediğinizi seçin, tapunuzu hemen alın. 1994'ün Mart ayından itibaren taşının, güle güle oturun. Evinizi göstermek ve en uygun koşullarda ev sahibi olabilmenizi sağlamak için, sizleri ''Dumankaya Kozyatağı Evleri''ne bekliyoruz.


''DUMANKAYA - KOZYATAĞI EVLERİ''NİN STANDART ÖZELLİKLERİ:

Daire giriş kapısı ve iç kapılar meşe kaplama.

Mutfaklarda fırın üstü aspiratör, tezgah altı ve üstü meşe kaplama dolap, mermer tezgah, çelik evye. Banyolarda şofben, birinci kalite takım ve küvet, tavana kadar fayans. Pencereler ısıcam, çatıda ısı yalıtımı. Hidrofor ve doğalgaz tesisatı. Açık otopark ve yeşil alanlar. Çift asansör. Salon ve odalarda yerler parke; mutfak, koridor ve banyolarda ise mermer. Tavanlar kartonpiyer. Diafon tesisatı.


''Dumankaya - Kozyatağı Evleri'' hakkında daha detaylı bilgi almak için Simpa Pazarlama A.Ş'' veya Dumankaya Kozyatağı şantiyemize başvurabilirsiniz.


Simpa bir Hürriyet kuruluşudur.


Simpa Pazarlama A.Ş.: Büyükdere Cad. Hür Han No: 15/A Kat: 4 Şişli 80260 İstanbul

Tel: (212) 230 67 21 - 247 42 01 Faks: (212) 247 42 24


DUMANKAYA 

İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş. Bir Dumankaya Şirketler Grubu kuruluşudur.

Kozyatağı Şantiye: Kaya Sultan Sok. Kozyatağı İstanbul

Tel: (216) 361 91 67 - 384 67 50


Hürriyet Gazetesi 12 Aralık 1993



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön