Emlakta Nostalji

1998 yılında yatırımcılar Halkalı'ya yöneliyor!

1998 yılında yatırımcıların en çok tercih ettiği yerler arasında Halkalı ilk sıralarda bulunuyor. İkitelli'deki organize sanayinin devreye girmesiyle büyük bir nüfus barındıracak Halkalı'da konutlar yüzde 200 değer kazanmış.



Halkalı, yatırım için çok gözde


Sanayi ve yerleşim alanlarının hızla büyümesi, yatırımcıların Halkalı'ya yönelmesini sağladı


Dev sanayi bölgesi

  

    İstanbul'da yatırımcıların en çok tercih ettiği yerler arasında Halkalı ilk sıralarda bulunuyor. Yanındaki İkitelli Küçük Organize Sanayi Bölgesi'nin tamamıyla devreye girmesiyle 300 bin kişilik nüfusu ağırlayacak olan Halkalı'ya yatırım cenneti yapan unsurlardan birisini de Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin konutları oluşturuyor.


40 bin konut yükselecek


    Şimdiye kadar 7500'ünün yapıldığı, 3800'ünün de bu yıl içinde tamamlanacağı toplam 40 bin konuttan oluşan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin gerçekleştirdiği konutlar, Halkalı'nın çehresini önemli ölçüde değiştiren projeler arasında yer alıyor.


Toplu konut projeleri


    Emlakçıların, konutların son 6 ayda yüzde 200 değer kazandığını belirttiği Halkalı'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin gerçekleştirdiği konutların yanı sıra diğer toplu konut projeleri de hayata geçiyor. TEM ve E-5 arasında bulunan Halkalı'da inşa edilen toplu konutlar büyük ilgi görüyor.


Sabah 27 Temmuz 1998



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com