Genel

2 artı 1 prefabrik ev kaç para?

Prefabrik ev almayı düşünen vatandaşlar bu konuda sorular soruyor. O sorulardan biri de 2 artı 1 prefabrik ev kaç para? İşte merak edilen detaylar!Prefabrik ev almayı ya da yaptırmayı düşünen vatandaşlar bu konuya dair her detayı bilmek istiyor

Prefabrik yapılar, son zamanlarda gündemde olan konuların başında geliyor. Prefabrik ev almayı ya da yaptırmayı düşünen vatandaşlar bu konuya dair her detayı bilmek istiyor. Prefabrik evlerin ısınması, prefabrik evlerin ne kadar olduğu en merak edilen konular arasında yer alıyor.

Peki 2 artı 1 prefabrik ev kaç para? İşte merak edilen o detaylar…

2+1 PREFABRİK EV NE KADAR?

Son zamanlarda oldukça popüler olan prefabrik konutların fiyatları da gündemi bir hayli meşgul ediyor. Bunun nedeni de diğer yapılar ile karşılaştırıldığında prefabrik evlerin daha uygun olmasıdır. 2 + 1 olarak nitelendirilen iki yatak odası ve salondan oluşan prefabrik evlerin en uygun olan 49 metrekare fiyatı 94.800 TL'den başlarken, en büyük 80 metrekare ile 140.600 TL'ye kadar çıkabilir.

ANAHTAR TESLİM PREFABRİK EVLER!

Anahtar teslim prefabrik ev ne demek? sorusu da sıklıkla sorulmaktadır. Prefabrik ev tam manası ile oturuma hazır yani anahtar teslim prefabrik ev üretim yapılması anlamına gelmektedir. Anahtar teslim süreci de şöyle işlemektedir; hayalinizdeki prefabrik evi seçtikten sonra varsa belirlenen opsiyonlar ile hızla üretiminin yapılıp, önceden hazırlanan düz beton zemin üzerine kurulmasıdır. Sıhhi ve elektrik tesisatlarının döşenip, kapı montajlarının yapılıp, giderlerin bağlantısı sağlandıktan hemen sonra hayalinizdeki prefabrik evinizin anahtarı size verilmektedir.

PREFABRİK YAPILARDA DEPREME DAYANIKLI MIDIR?

Prefabrik yapılar 7 şiddetinde depreme ve 90 km, saat hızında esen bir rüzgara karşı dayanıklıdır. Prefabrik yapıları yapılacağı ya da gideceği yerin iklim koşullarını dikkate alarak Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde kullanıma uygun olarak yapılmaktadır.

PREFABRİK EVLERİN ÖMRÜ NE KADARDIR?

Prefabrik evler, uzun ömürlü yapı sınıfında bulunmaktadırlar. Bu yapıları tercih edenler, ortalama 40 yıl güven ile kullanılabilir. Rüzgar, kar, yağmur, nem ve kullanma şekli gibi bazı önemli etkenler yapının ömrünü etkilemektedir. Diğer yapı modellerinde olduğu gibi standart bakımlarının yapılması durumunda da bina ömrünü bu bakımlar olumlu yönde etkilemektedir.

Prefabrik yapılar depreme dayanıklı mıdır?

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır?

Prefabrik evler yazın sıcak olur mu?