03 / 07 / 2024

2 ayda 912 bin yatırımcı borsadan ayrıldı!

2 ayda 912 bin yatırımcı borsadan ayrıldı!

2024 yılına yükselişle başlayan borsadan 2 ayda 912 bin yatırımcı ayrıldı. İşte Borsa Filozofu'nun konu ile ilgili o paylaşımı...




Cuma günü, alış ağırlıklı bir seyir izleyen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,00 değer kazancıyla 7.470,18 puandan tamamlamıştı.

2024 yılına yükselişle başlayan borsadan 2 ayda 912 bin yatırımcı ayrıldı.

Resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/borsafilozofu üzerinden bir paylaşım yapan Borsa Filozofu "Son 2 ayda 912.000 yatırımcı borsadan ayrıldı. En büyük etken olan halka arz yatırımcıları borsadan ayrılmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Borsa Filozofu'nun paylaşımı şu şekilde:

#bist100 Son 2 ayda 912.000 yatırımcı borsadan ayrıldı. En büyük etken olan halka arz yatırımcıları borsadan ayrılmaya devam ediyor.

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Borsa Filozofu'nun paylaşımına gelen yorumlar...

 

 

 

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine dönüşüm müjdesi! Avrupai bir kente dönüşecek!

Deprem bölgesindeki inşaat işlerine yoğun ilgi: İş makinesi operatörlüğüne talep 5 kat arttı!

Emeklilerden kira isyanı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön