Kent Haberleri

2 haftalık aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Çeyrek altın aldı başını gidiyor! Yatırımcılar pişman olmadan hemen bakın

Son iki haftadır sert düşüşler yaşayan altın fiyatları bugünn yükselişe geçti. Gram altın 1000 TL kritik seviyeyi geçerken çeyrek altın aldı başını gidiyor. İşte son dakika güncel altın fiyatları. Altın fiyatları iki haftalık aradan sonra yükselişe geçerken çeyrek altın aldı başını gidiyor

Son dakika altın fiyatları ve dolar/TL kuru gündemde yakından tkaip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları iki haftalık aradan sonra yükselişe geçerken çeyrek altın aldı başını gidiyor. 

ABD Merkez Bankası Fed’in faiz artışına devam edeceği beklentisi devam ederken “Altın fiyatları ne kadar oldu? sorusuna yanıt aranıyor. 

Bir süredir düşen ons altın fiyatı yeniden yükselişe geçti. Gram altın fiyatı ise yeniden 1000 lirayı gördü. Analistler altın fiyat tahmini için rakam verdi.

KRİTİK KARAR ÖNCESİ ALTIN FİYATLARI

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda gelecek hafta yapılacak toplantıda Fed'in 75 baz puan faiz artırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Aralık toplantısında 50 baz puan faiz artırımı yapılacağına yönelik beklentiler yüzde 48 seviyesinde bulunuyor.

ÇEYREK ALTIN ALDI BAŞINI GİDİYOR

Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Ons altın 1653 doları görmesinin ardından yüzde 1’den fazla değer kazanarak 1676 doların üzerine kadar yükseldi. Açılışı 988 liradan yapan gram altın fiyatı ise yeniden 1000 TL seviyesini geçti.

Hafta başında 113’lü seviyelere çıkan dolar endeksi bugün 110.759’a kadar gerilemesi altın fiyatlarının yükselmesini sağladı.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK?

Fed eğer beklentiler eşliğinde agresif faiz artışlarına devam ederse altın fiyatlarında baskı yükselebilir, Fed beklentilerden farklı olarak daha güvercin bir karar verirse ya da sonraki toplantılarda faiz artış hızını yavaşlatacağına yönelik bir sinyal verirse bu durumda altın fiyatlarında yukarı yönlü hareket etmesini sağlayacak. 

Altın fiyatları sıçradı! Gram altın 1014 TL! Beklenen gün geliyor

Altının Efendisi İslam Memiş'ten flaş uyarı geldi! 1 gram bile altını olanlar dikkat! Bunu sakın ama sakın yapmayın!