27 / 04 / 2024

2 lansman ertelendi!

2 lansman ertelendi!

Konut sektöründe lansman hareketliliği yaşanırken bugün 2 lansmanın ertelendiği haberi geldi. Keleş Center Airport ile Demir Country projelerinin lansmanları ileri bir tarihe ertelendi. 



Eylül ayında başlayan lansman yoğunluğu devam ederken bugün 2 lansmanın ertelendiği haberi geldi. 


18 Ekim'de basına tanıtılacak olan Keleş Center Airport ile 16 Ekim'de tanıtılacak olan Demir Country projesinin lansmanları ileri bir tarihe ertelendi. 


1-) Keleş Center Airport

 

2 lansman ertelendi!


Keleş Center Airport'un lansmanı 18 Ekim'de yapılacaktı. Ancak bugün lansmanın ileri bir tarihe ertlenediği açıklandı. Yeni lansmanın ne zaman yapılacağı henüz net değil. 


E-5 Otoyolu bitişiğinde, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yanı başında yer alan Keleş Center Airport projesi 21 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 220 ofis, 52 dükkan ile 498 rezidansın yer aldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Proje Keleş İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


Web: http://kelescenterairport.com/

 

 

2-) Demir Country

 

2 lansman ertelendi!

 

Demir Country projesinin lansmanı 16 Ekim 2017 Pzartesi günü yapılacaktı. Ancak yapılan açıklamada lansmanın ileri bir tarihe ertelendiği ve ne zaman yapılacağının henüz netleşmediği söylendi.


Demir İnşaat'ın yeni projesi olan Demir Country projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 1.160 daireden meydana gelen projede daire dışında 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon villalar bulunuyor.


Web: https://demirinsaat.com.tr/project/demir-country/


 


Geri Dön