06 / 07 / 2024

'2 şeye dikkat edin' diyerek uyaran Altının Efendisi İslam Memiş gram altın için resmen yeni rakam verdi!

'2 şeye dikkat edin' diyerek uyaran Altının Efendisi İslam Memiş gram altın için resmen yeni rakam verdi!

Ağzından çıkacak her cümle yatırımcılar tarafından merakla beklenen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ABD'de açıklanan tarım dışı istihdam verilerinden sonra gram altın için resmen yeni rakam verdi.



Ağzından çıkacak her cümle yatırımcılar tarafından merakla beklenen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş Amerika'da saat 15.30'da resmen açıklanan tarım dışı istihdam verilerinin iç piyasaya yansımaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş açıklamasında ifade ettiklerinin yatırım tavsiyesi olmadığını dile getirerek altın için yeni rakam verdi.

Açıklanan rakamlara göre merakla beklenen tarım dışı istihdam artışı Nisan ayı için 165 binden 108 bine, Mayıs ayı için 272 binden 218 bine revize edildi ayrıca ülkede işsizlik oranı yüzde 4,1 seviyelerine çıktı. Piyasa beklentisi işsizlik oranının bir önceki ay gördüğü yüzde 4,0 seviyesinde sabit kalması şeklideydi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Çalışma Bürosu, özel sektörde istihdam artışının 136 bin, kamu istihdamında artışın 70 bin olduğunu açıkladı.

 2 şeye dikkat edin diyerek uyaran Altının Efendisi İslam Memiş gram altın için resmen yeni rakam verdi!

Finans Analisti İslam Memiş merakla beklenen söz konusu bu verilerin açıklanmasından sonra yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın için de yeni tahminini açıkladı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş açıklamasında ABD'de tarım dışı istihdam Haziran ayında 206 bin kişi arttığını belirterek, Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin medyan beklentisinin 190 bin kişilik artış açıklanması şeklinde olduğunu söyledi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in resmi X hesabı https://x.com/islammemiss üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:


Altın, TDİ verisi sonrası yeni bir bant aralığa yerleşti.
Takip edeceğim bant aralığı;
2.350-2.400 $
2.500-2.550 TL

İki şeye dikkat edin!
1- Küresel borsalardaki sert satışlara
2- İsrail-Lübnan gerilimine

Altın ve gümüş korur.

İslam Memiş bir başka paylaşımında gram altın için Temmuz ayı itibarıyla 2 bin 550 TL direncini takip edeceğini belirterek, Ağustos-Eylül aylarında da 2 bin 700 TL-3 bin -3 bin 500 TL aralığında yükseliş beklediğini söylemişti.

 

Kira sözleşmesinin tarafı olmayan malik, kira tespit davası açabilir mi?

Konut sigortaları resmen cep yakıyor! Geçen yıl 600 TL olan konut sigortası bu yıl 5 bin 300 TL oldu!

Dursun Özbek'ten Florya projesi açıklaması: 97 metrekarelik bir konut projesi yapmak ana hedefimiz!


Geri Dön